avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 724 soluții astăzi
Forum Activitate barbucristian

Activitate barbucristian

Buna ziua
Ma poate sfatui cineva cum trebuie abordata speta urmatoare:
In cazul in care am avut un avocat care trebuia sa ne reprezinte drepturile intr-un proces si acesta a indreptat gresit actiunea, dar inainte am semnat un contract ,a cerut onorariul , timp de 2 ani ne-a dus de nas:inainte de fiecare infatisare la tribunal ,avocatul intra in concediu iar daca nu intra el intra cel al inculpatului,ne-a sfatuit gresit a renuntat la cativa martori ,despagubirile nu le-a cerut cum trebuie ,am constatat ca nu aveam nici un fel de sansa de a castiga in maniera in care acesta a fost abordat..Am ajuns la recurs care a fost azi,cu 2 zile inainte m-a sunat sa-mi spuna ca intra din nou in concediu,am renuntat la el,am angajat un alt avocat,iar inainte cu o zi m-a sunat in scopul de a ma reprezenta sustinand ca si-a amanat concediul.CRED CA AVOCATUL A FOST "influentat " de cealalta parte.CUM AR TREBUI A procedez??
cam aceasta este problema ..tindem sa credem ca nu si'o face...si as dori sa ma consult altcineva..e posibil sa vorbesc cu cineva din bucuresti si sa vina la piatra neamt:-?
putin mai explicit ...ca nu inteleg:)
.Parintii mei sunt implicati intr'un proces ca parte vatamata in urma unui accident rutier, de 2 ani si 3 luni,au schimbat 2 avocati si nu ne dam seama de ce inainte cu o zi de sedintele de judecata se amana sedinta deoarece intra in concediu avocatul inculpatuluisau avocatul vatamatului(al nostru).Evident e ceva la mijloc.As dori un sfat sau poate un ajutor sigur din partea dumneavoastra.Exista un termen limita?Ce se urmareste si cum poate fi rezolvata problema intr'un mod corect si echitabil!?