avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 626 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... plangere impotriva avocatului
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

plangere impotriva avocatului

Buna ziua
Ma poate sfatui cineva cum trebuie abordata speta urmatoare:
In cazul in care am avut un avocat care trebuia sa ne reprezinte drepturile intr-un proces si acesta a indreptat gresit actiunea, dar inainte am semnat un contract ,a cerut onorariul , timp de 2 ani ne-a dus de nas:inainte de fiecare infatisare la tribunal ,avocatul intra in concediu iar daca nu intra el intra cel al inculpatului,ne-a sfatuit gresit a renuntat la cativa martori ,despagubirile nu le-a cerut cum trebuie ,am constatat ca nu aveam nici un fel de sansa de a castiga in maniera in care acesta a fost abordat..Am ajuns la recurs care a fost azi,cu 2 zile inainte m-a sunat sa-mi spuna ca intra din nou in concediu,am renuntat la el,am angajat un alt avocat,iar inainte cu o zi m-a sunat in scopul de a ma reprezenta sustinand ca si-a amanat concediul.CRED CA AVOCATUL A FOST "influentat " de cealalta parte.CUM AR TREBUI A procedez??
Cel mai recent răspuns: Ana-Maria Dutescu , Avocat 14:23, 23 Iunie 2011
Daca e vorba de un inculpat, despre ce actiune introdusa gresit vorbim?
Oricum puteti denunta unilateral contractul de asistenta juridica si puteti angaja alt avocat.
Fata de cel prezent puteti sa il dati in judecata pe raspundere contractuala. Toti avocatii sunt obligati sa incheie si polite de asigurare de raspundere profesionala, daca puteti demonstra un prejudiciu, incasati polita.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere impotriva avocatului alina_z alina_z Buna ziua Ma poate sfatui cineva cum trebuie abordata speta urmatoare: In cazul in care am avut un avocat care trebuia sa ne reprezinte drepturile intr-un ... (vezi toată discuția)
Onorariu barou petrenitu petrenitu care este suma ce reprezinta onorariul baroului intr-un proces penal? (vezi toată discuția)
Imputernicire avocatiala nelegala - obligatia instantei? Micaly Micaly Buna ziua Ce obligatii ii revin instantei in cazul in care, in sedinta, i se atrage atentia asupra faptului ca aparatorul unei parti nu are o imputernicire ... (vezi toată discuția)