avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 645 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... onorariu barou
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

onorariu barou

care este suma ce reprezinta onorariul baroului intr-un proces penal?
Cel mai recent răspuns: petrenitu , utilizator 13:58, 31 Ianuarie 2012
~ Conținut șters la cerere ~
Baroul nu primeste onorarii in cadrul procesului penal.
In schimb avocatii primesc.
Onorariul avocatului ales este stabilit intre parti .
In cazul avocatului din oficiu asistenta este gratuita.
Ultima modificare: Miercuri, 18 Ianuarie 2012
ContSters234567, utilizator
:) Asa cum v-au raspuns si colegi de mai sus, Baroul nu percepe sume drept onorarii.
domnule avocat-consult puteti sa-mi spune-ti de ce avocatul pe care l-am angajat pentru proces mi-a spus ca mai sunt necesari si alti bani (onorariul baroului)desi eu i-am platit onorariul personal(2.000ron)?va reamintesc ca sunt 3 ani de cand am facut contractul cu av. desi dosarul abia acum a ajuns in istanta.prima infatisare este luna viitoare.de atunci si pana acum dumnealui nu a intreprins nici-o acctivitate in favoarea mea.
Anumite chestiuni trebuie sa le vorbiti cu avocatul.

Alte discuții în legătură

Raspunderea avocatului ContSters205413 ContSters205413 daca un avocat promite ceva .........iti i-a comision pentru ce promite si te duce cu vorba.......................nu face ce a promis , avocatul cum poate fi ... (vezi toată discuția)
Existã vreo ºansã prin care sã recuperez banii, (onorariul) ce l-am platit pe avocat, în situaþia în care acesta nu si-a facut datoria? FARKAS TRAIAN IOSIF FARKAS TRAIAN IOSIF Încă s-a simtit ofensat cand i-am spus ca in procesul pentru care a fost angajat nu a facut nimic. Un proces foarte simplu în care trebuia practic sa ... (vezi toată discuția)
Recuperare onorariu avocat eu45ani eu45ani am o intrebare legata de un caz,am angajat un avocat sa ma reprezinte intru-un dosar de urmarire penala. asta fiind acum aproximativ 2 luni in urma,i-am ... (vezi toată discuția)