Încă s-a simtit ofensat cand i-am spus ca in procesul pentru care a fost angajat nu a facut nimic. Un proces foarte simplu în care trebuia practic sa arate documente (extrase CF), lucru confirmat şi de către acesta. Înclin să cred că a primit bani de la partea adversă, pentru ca se practică. În fond şi la urma urmei şi el e om, şi-i sclipesc ochii cănd vede bani. Problema mea este, dacă din punct de vedere legal pot sa recuperez banii ce i-am dat pentru că nu şi-a respectat contractul. Mulţumesc.
In primul rand trebuie sa lamuriti urmatorul aspect: "in ce sens nu si-a respectat contractul?". Dupa lamurirea acestui aspect veti vedea daca ii puteti reprosa ceva, din punct de vedere profesional.
- obligatia avocatului este una de diligenta si nu de rezultat
- daca d-voastra ati cazut in pretentii, aceasta nu inseamna neaparat ca prestatia avocatului a fost una necorespunzatoare
avocat Cristina Popescu
Reducerea onorariului
diana22
Avand in vedere ca decanul solutioneaza contestatiile privind onorariile, inseamna ca tot el poate dispune reducerea onorariului acordat? sau doar instanta in ... (vezi toată discuția)