avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 653 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Raspunderea avocatului
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Raspunderea avocatului

daca un avocat promite ceva .........iti i-a comision pentru ce promite si te duce cu vorba.......................nu face ce a promis , avocatul cum poate fi pedepsit????
Sesizare la Barou!
Cu conditia sa mai aveti si un contract de asistenta incheiat cu el prin care sa se enumere clar ce avea de facut, asta ca sa puteti demonstra contrariul!
@issa75
Mai precis ce vi s-a promis si nu s-a respectat?
De mentionat ca Baroul nu este instrument de pedeapsa pt avocati, puteti sa faceti si 100 de sesizari. Daca a existat un contract, puteti sa il reziliati unilateral.
nu pot demonstra ce a promis deoarece au fost doar discutii in cabinetul avocatului poate doar daca inregistrez cu camera ascunsa.
a spus ca este proces international si ca trebuie sa faca traduceri ......si de aceea trebuie sa platesc atat de mult (pentru mine fiind o suma ff mare pe care am imprumutat-o ) - partea parata nu a primit absolut niciun document , nici in romana nici in limba materna, avocatul meu citand partea adversa doar in romania, la un cabinet de avocatura care nu a transmis mai departe......................, va fi cuvantul meu impotriva avocatului. Ce as putea face?
Va multumesc pentru ajutor !!

Aveti acel document de care vorbiti mai sus, semnat de avocatul cu care ati discutat?

Nu este dracul chiar asa de negru!
Se poate si o plangere penala pentru evaziune.....Nu intocmea nici un document daca nu discuta in prealabil cu dvs. si nu-l plateati......
Ultima modificare: Marți, 3 Mai 2011
avvalentina, utilizator

Alte discuții în legătură

Avocat care nu m-a reprezentat leorot leorot buna seara, am fost implicat intr-un proces prin care am contestat o amenda in valoare de 12.000 lei. am angajat un avocat,pe care l-am platit cu 1000 lei, ... (vezi toată discuția)
Schimbare avocat gabiro gabiro Exista posibilitatea legala de a schimba avocatul inainte de a incepe procesul ? (vezi toată discuția)
Recuperare onorariu avocat eu45ani eu45ani am o intrebare legata de un caz,am angajat un avocat sa ma reprezinte intru-un dosar de urmarire penala. asta fiind acum aproximativ 2 luni in urma,i-am ... (vezi toată discuția)