leorot a scris:
pe tot parcursul anului cat a durat procesul, eu nu am fost reprezentat la nici o infatisare de catre avocatul pe care il platisem. de fiecare data, acesta a delegat o stagiara, care bineinteles ca a facut varza dosarul. dovada- rezultatul dezastruos !
Dovada ca stagiara a facut "varza dosarul" nu poate fi "rezultatul dezastruos". Dovada verzei se face cu ... varza (tocata sau nu), nu cu ... capra. Cum a gresit? Cand a gresit? Ce a facut si nu trebuia facut? Ce n-a facut si trebuia facut?
Daca puteti sa va plangeti baroului? Desigur ca puteti! Da' aveti vreun temei sa va plangeti? Nu stiu. Poate ca aveti. Ramane sa ne spuneti care este acesta afara de faptul ca nu s-a prezentat titularul cabinetului cu care ati facut contractul ci un angajat al acestuia.
...
Doar ca idee: n-am vazut nici un medic sanctionat pentru ca n-a facut el, personal, injectiile ci un asistent dirijat de el (stagiarul este avocat, nu asistent, dar nu conteaza, nu-i asa?) ...
Tot ca idee. Nu sunt de acord cu practica de a nu-ti informa clientul despre ce, cum, si cand urmeaza sa se intample, dar nici nu sunt adeptul inscrierii in contractul de asistenta juridica a tuturor amanuntelor (de genul: daca expertiza judiciara nu este depusa, avocatul poate delega un coleg sa-l substituie fara acordul prealabil al clientului, etc)