avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 871 soluții astăzi
Forum Activitate l.balan

Activitate l.balan

pe postul meu nu afost angajata nicio persoana ptr ca nu a fost nevoie. sarcinile au fost preluate de catre colegii cu aceleasi atributii ca mine.

cu alte cuvinte, am fost inlocuita cu succes!
lucian__ a scris:

Eu va sfatuiesc sa aveti o discutie in privat cu seful dumneavoastra si sa expuneti problema. Nu mai stati in acesta incertitudine care banuiesc ca este foarte incomoda. Trebuie sa stiti ce va asteapta pe viitor.

Mult succes

multumesc pentru sfat care, culmea coincide si cu ceea ce imi propusesem oricum sa fac
poate ar fi trebuit macar sa particip la un concurs pentru ocuparea posturilor.
ma gandesc....de ce discriminarea asta? pentru ca nu eram prezenta la momentul respectiv? de ce nu am fost anuntata de la inceput si am fost pusa acum in fata faptului implinit?

ce as mai putea face in continuare? ce ma sfatuiti?
georgeserban a scris:

Cu siguranta se va dori suprimarea acestui post, din cate inteleg pana aici, insa nu au facut nimic in afara prevederilor legale.

inteleg asta dar decizia de a renunta la mine nu este totusi discriminare? conform criteriilor de disponibilizare nu ar trebui sa fiu prima persoana care pleaca.

dar eu am stat 2 ani acasa............
georgeserban a scris:

Intrebarea este, daca atunci cand ati revenit v-au schimbat functia, daca nu, este in regula, chiar daca aveti alte atributii, sunteti practic pe acelasi post, care mai mult ca sigur intre timp a fost ocupat iar firma asteapta perioada legala sa va poata concedia, se intampla destul de des si nu este incalcata legislatia in vreun fel.

functia nu a fost schimbata. in perioada concediului punctul de lucru s-a mutat la o alta locatie. aici nu au fost transferate decat o parte din posturile existente (nu si al meu desi, colegii mei au aceeasi denumire a postului).

nu a fost angajata nici o persoana care sa ma inlocuiasca in aceasta perioada.
se poate sa fii angajat, sa ti se plateasca contributiile la stat dar in acelasi timp sa nu fii atribuit nici unui post?
pur si simplu ma informez si incerc sa recuperez cei 2 ani de concediu si cam atat
dupa ce am revenit din concediul de ingrijire copil am fost primita la serviciu cu salariul "adus la zi".
in orice caz........am salariu dar am aflat ca de fapt nu am si post, nu am sarcini de serviciu, nu am fisa postului
momentan ma tin doar din motive legale pana la prima disponibilizare .

este legal? ce pot face in aceasta situatie?

multumesc tuturor celor care imi pot oferii un raspuns pertinent.

este posibil sa fii angajat fara sa ai un post?