avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 474 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... poti reveni din CIC si sa nu ti se aloce post?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

poti reveni din CIC si sa nu ti se aloce post?

dupa ce am revenit din concediul de ingrijire copil am fost primita la serviciu cu salariul "adus la zi".
in orice caz........am salariu dar am aflat ca de fapt nu am si post, nu am sarcini de serviciu, nu am fisa postului
momentan ma tin doar din motive legale pana la prima disponibilizare .

este legal? ce pot face in aceasta situatie?

multumesc tuturor celor care imi pot oferii un raspuns pertinent.

este posibil sa fii angajat fara sa ai un post?
Cel mai recent răspuns: l.balan , utilizator 14:44, 13 Noiembrie 2010
~ Conținut șters la cerere ~
Nu inteleg ce anume faceti acum la serviciu? Totusi luati bani.........
pur si simplu ma informez si incerc sa recuperez cei 2 ani de concediu si cam atat
Intrebarea este, daca atunci cand ati revenit v-au schimbat functia, daca nu, este in regula, chiar daca aveti alte atributii, sunteti practic pe acelasi post, care mai mult ca sigur intre timp a fost ocupat iar firma asteapta perioada legala sa va poata concedia, se intampla destul de des si nu este incalcata legislatia in vreun fel.
se poate sa fii angajat, sa ti se plateasca contributiile la stat dar in acelasi timp sa nu fii atribuit nici unui post?

Alte discuții în legătură

Femeia gravida la locul de munca ContSters179234 ContSters179234 Buna ziua, Au voie angajatorii sa ma oblige sa invat pe o alta colega (care imi va lua locul dupa ce voi intra in concediu de maternitate) in timp ce sunt ... (vezi toată discuția)
Concediere legala sau abuz? any0 any0 Buna! Ma numesc Anisoara si de 21 de luni ma aflu in concediu de cretere copil. Pe pozitia pe care eu am lucrat a fost avansata o alta colega de a mea. Am ... (vezi toată discuția)
Preluare post Octavia N Octavia N Cum trebuie sa procedez sa imi asigur locul de munca dupa ce m-a intorc din perioada de concediu crestere copil. Mentionez ca angajatorul nu a mai angajaza pe ... (vezi toată discuția)