avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 819 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Preluare post
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Preluare post

Cum trebuie sa procedez sa imi asigur locul de munca dupa ce m-a intorc din perioada de concediu crestere copil.
Mentionez ca angajatorul nu a mai angajaza pe nimeni in locul meu deoarece o colega vrea sa preia sarcinile postului meu.Este posibil sa ma trezesc cu o restructurare a postului cand termin ccc?
Cum trebuie sa procedez ca sa fie totul in ordine inainte de plecarea mea in concediu?
Va rog a imi raspundeti !!
Multumesc anticipat !!
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 15:46, 29 Iunie 2009
Angajatorul este obligat sa va primeasca la terminarea concediului crestere copil.Daca , se intampla sa restructureze posturile sau sa inchida activitatea nu prea aveti ce sa faceti.
1. Nu stiu daca colega dvs. vrea ea sa va preia sarcinile. S-ar putea ca angajatorul sa fi constatat ca aceste sarcini pot fi indeplinite de altcineva.
2. Dupa revenirea din CCC nu puteti fi concediata timp de 6 luni pentru necorespundere profesionala (perioada considerata de readaptare). Dar angajatorul s-a putea sa desfiinteze postul iar atributiile acesuti post sa fie redistribuite.
3. Este prerogativa angajatorului si nu o puteti contesta.
4. Dar poate ca nu este asa cum credeti dvs. Nu va luati dupa zvonuri.
5. Puteti avea o discutie cu angajatorul si sa vedeti despre ce este vorba.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intoarcerea la locul de munca asboss28 asboss28 daca o femeie este in concediu de maternitate pentru cei doi ani de zile si dupa aceea vrea sa se intoarca la locul de munca avut anterior nasterii, cei de la ... (vezi toată discuția)
Concediere dupa concediu prenatal iulianmihu iulianmihu In data de 08.11.2009 trebuie sa reincep activitatea dupa ce am fost in concediu prenatal de 2ani. Pot fi concediata sau trecuta in somaj dupa reinceperea ... (vezi toată discuția)
Reintorcerea la servici dupa concediu de crestere a copilului florybalan florybalan buna seara, sotul meu a intrat in cic pe 28 septembrie 2009 pe 3 februarie 2011 fetita noastra face 2 ani. sotul ocupa inainte postul de sef receptie la un ... (vezi toată discuția)