avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 954 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... poti reveni din CIC si sa nu ti se aloce post?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

poti reveni din CIC si sa nu ti se aloce post?

dupa ce am revenit din concediul de ingrijire copil am fost primita la serviciu cu salariul "adus la zi".
in orice caz........am salariu dar am aflat ca de fapt nu am si post, nu am sarcini de serviciu, nu am fisa postului
momentan ma tin doar din motive legale pana la prima disponibilizare .

este legal? ce pot face in aceasta situatie?

multumesc tuturor celor care imi pot oferii un raspuns pertinent.

este posibil sa fii angajat fara sa ai un post?
Cel mai recent răspuns: l.balan , utilizator 14:44, 13 Noiembrie 2010
lucian__ a scris:

Eu va sfatuiesc sa aveti o discutie in privat cu seful dumneavoastra si sa expuneti problema. Nu mai stati in acesta incertitudine care banuiesc ca este foarte incomoda. Trebuie sa stiti ce va asteapta pe viitor.

Mult succes

multumesc pentru sfat care, culmea coincide si cu ceea ce imi propusesem oricum sa fac
~ Conținut șters la cerere ~
pe postul meu nu afost angajata nicio persoana ptr ca nu a fost nevoie. sarcinile au fost preluate de catre colegii cu aceleasi atributii ca mine.

cu alte cuvinte, am fost inlocuita cu succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Femeia gravida la locul de munca ContSters179234 ContSters179234 Buna ziua, Au voie angajatorii sa ma oblige sa invat pe o alta colega (care imi va lua locul dupa ce voi intra in concediu de maternitate) in timp ce sunt ... (vezi toată discuția)
Concediere legala sau abuz? any0 any0 Buna! Ma numesc Anisoara si de 21 de luni ma aflu in concediu de cretere copil. Pe pozitia pe care eu am lucrat a fost avansata o alta colega de a mea. Am ... (vezi toată discuția)
Preluare post Octavia N Octavia N Cum trebuie sa procedez sa imi asigur locul de munca dupa ce m-a intorc din perioada de concediu crestere copil. Mentionez ca angajatorul nu a mai angajaza pe ... (vezi toată discuția)