am fost angajata in data de 15.12.2009 cu carte de munca la o firma care are sediul social in Ilfov si punct de lucru la Galati ) si din iulie ne-a trimis acasa - initial doar pt luna august in CFS - motivand bineinteles criza economica si fara plata salariului aferent lunii iulie 2010. de atunci si pana in prezent (15.11.2010) nu am mai fost chemata la servici - doar in august am fost contactata telefonic pt rezolvarea unor lucrari urgente - iar in privinta salariului am tot fost amanata dar nici vorba sa-l plateasca.
in luna octombrie am sunat administratorul sa-l intreb de salariu si de cartea de munca si mi-a zis sa-l sun mai tarziu si de atunci evita sa mai raspunda la telefon .
In data de 29.10.2010 mi-am depus demisia ( nu pot beneficia de somaj fiindca am fost pusi toti salariatii sa semnam cereri de CFS pentru luna iunie ca sa plateasca niste contributii mai mici , desi in realitate am lucrat program normal ) ca sa nu mai spun ca toate statele de salarii incepand cu luna ianuarie 2010 si pana in mai 2010 cand faptic s-a lucrat program normal iar scriptic au fost modificate ba cu 4ore/zi , ba cate 1 saptamana lucrata si in rest nimic .
Mentionez ca mi-am dat demisia in ideea sa-mi recuperez cartea de munca si sa termin odata cu firma asta ; de asemeni mentionez ca am trimis o sesizare la ITM Ilfov in data de 12.11.2010 .
De curand am fost sunata si rugata sa modific demisia cu o data mai recenta si sa scriu si o cerere de CFS fara data inceput si ca data de sfarsit data de 14.11.2010.
va rog sa-mi dati un sfat cum sa procedez pt a-mi recupera cartea de munca de la ei si salariul .
multumesc frumos.