avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 532 soluții astăzi
Forum Activitate bogdanionescu

Activitate bogdanionescu

Problema este putin mai complexa:
Exista 2 credite la 2 banci diferite dupa cum urmeaza:
Banca 1: Suma aproximativ 20.000 euro, in care A si B "semneaza" (in fals bineinteles) ca giranti cu averile proprii
Banca 2: Suma aproximativ 125.000 euro din care 100.000 sunt garantati cu un imobil iar restul de 25.000 sunt garantati cu un bilet la ordin "semnat" de A si B dar si de T.
Banca 1 deja a cesionat creanta unei firme de recuperare care a si facut toate demersurile pt a bloca conturile celor 3. (in urma cu 1 an)
Banca 2, din cate am inteles, nu a cesionat creditul, dar a apelat la departamentul lor de recuperare creante care a trecut la executare poprind conturile tuturor celor 3.

Care credeti ca este cea mai usoara metoda de a scapa din acest calvar in care A si B nu au nici o vina?
Am mare nevoie de un sfat!!
Multumesc anticipat!
Buna ziua,
Voi incerca concret sa imi descriu problema
Administratorul unui SRL, sa il numim T, cu 80% actiuni
2 actionari cu cate 10% fiecare, sa ii numim A si B
In acelasi timp T este tatal lui A si a lui B
T face un credit la banca unde ii foloseste pe A si B ca giranti personali, semneaza in locul lor, ia banii, ii cheltuie fara stirea/voia lor.
Intre timp T rupe legatura cu familia.
Dupa 3-4 ani apar popriri pe conturile A si B cu ordine judecatoresti.
"A" avea pe card ceva bani blocati, si sustrasi ulterior de catre creditor.
A si B s-au hotarat sa il dea in judecata pe T sa conteste semnaturile.
Se mai poate face ceva in acest sens?
Daca da, caut avocat!
Multumesc
Buna ziua,
Am o intrebare/problema
La un SRL, administrator este T u 80% si mai sunt doi asociati 10% fiecare (A si B sa zicem)
T este tatal asociatilor (A si B).
SRL-ul are un imprumut bancar de 160.000 euro si singurul bun, un imobil evaluat la 180.000 euro care urmeaza a fi scos la licitatie. Am inteles ca daca nimeni nu va licita la acel imobil, se va mai organiza o licitatie unde pretul imobilului este scazut cu 25%, apoi a III-a licitatie unde valoarea imobilului va ajunge la 50% dupa care va urma o licitatie libera unde imobilul se poate vinde la cel mai mare pret oferit.

Intrebare: daca imobilul se vinde cu 100.000 sa spunem, cine raspunde de acea datorie ramasa de 60.000? in ce masura raspund asociatii? care au fost bagati in SRL fara a avea prea mult habar fiind doi copii de 20-22 ani. Ei pot fi executati ca persoana fizica?
Daca restul de 60.000 de mii in exemplul de mai sus sunt preluati pe persoana fizica de T, la decesul acestuia, datoriile vor fi transferate copiilor A+B?
Exista vreo cale de scapare pt A si B care nu au avut nici o implicare directa in acest srl niciodata?