avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 437 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Semnaturi false pe contractul de credit = anulare ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Semnaturi false pe contractul de credit = anulare poprire pentru giranti?

Buna ziua,
Voi incerca concret sa imi descriu problema
Administratorul unui SRL, sa il numim T, cu 80% actiuni
2 actionari cu cate 10% fiecare, sa ii numim A si B
In acelasi timp T este tatal lui A si a lui B
T face un credit la banca unde ii foloseste pe A si B ca giranti personali, semneaza in locul lor, ia banii, ii cheltuie fara stirea/voia lor.
Intre timp T rupe legatura cu familia.
Dupa 3-4 ani apar popriri pe conturile A si B cu ordine judecatoresti.
"A" avea pe card ceva bani blocati, si sustrasi ulterior de catre creditor.
A si B s-au hotarat sa il dea in judecata pe T sa conteste semnaturile.
Se mai poate face ceva in acest sens?
Daca da, caut avocat!
Multumesc
Cel mai recent răspuns: bogdanionescu , utilizator 00:40, 1 Februarie 2012
Faceti plangere penala pentru fals si inscrieti-va in fals cu contractul de credit.
Problema este putin mai complexa:
Exista 2 credite la 2 banci diferite dupa cum urmeaza:
Banca 1: Suma aproximativ 20.000 euro, in care A si B "semneaza" (in fals bineinteles) ca giranti cu averile proprii
Banca 2: Suma aproximativ 125.000 euro din care 100.000 sunt garantati cu un imobil iar restul de 25.000 sunt garantati cu un bilet la ordin "semnat" de A si B dar si de T.
Banca 1 deja a cesionat creanta unei firme de recuperare care a si facut toate demersurile pt a bloca conturile celor 3. (in urma cu 1 an)
Banca 2, din cate am inteles, nu a cesionat creditul, dar a apelat la departamentul lor de recuperare creante care a trecut la executare poprind conturile tuturor celor 3.

Care credeti ca este cea mai usoara metoda de a scapa din acest calvar in care A si B nu au nici o vina?
Am mare nevoie de un sfat!!
Multumesc anticipat!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Girant in spania hulea_116 hulea_116 In urma cu cativa ani,un prieten a girat pentru o cunostiinta(mentionez ca acest lucru sa intamplat in spania,iar cei doi,sunt romani)pentru un credit de ... (vezi toată discuția)
Girant la ananghie amalasunda amalasunda Va salut! Un bun prieten si-a girat in 2005 fosta sotie care a luat un credit de nevoi personale de la o banca. Garantia, conform contractului \"inseamna ... (vezi toată discuția)
Credit cesionat firma de recuperare ana1964 ana1964 Buna ziua, Am luat un credit de la banca X, datorita faptului ca nu am mai putut plati, banca prin executorul judecatoresc ,a pus popriri pe conturile ... (vezi toată discuția)