avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 758 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... credit cesionat firma de recuperare
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

credit cesionat firma de recuperare

Buna ziua,
Am luat un credit de la banca X, datorita faptului ca nu am mai putut plati, banca prin executorul judecatoresc ,a pus popriri pe conturile titularului si cei 2 giranti, in noiembrie 2015 creditul a fost cesionat catre firma de recuperare A, iar in decembrie 2015 firma A a cesionat la randul ei creditul catre firma B inregistrata la Reg. comertului dintr-o tara UE. Intrebarea mea este : executorul judecatoresc nu ar fi trebuit sa deblocheze conturile?
Cel mai recent răspuns: IMicro Bucuresti , Consilier juridic 16:25, 25 August 2016
De ce? Executarea continuă. Doar s-a schimbat creditorul, debitorul continuă să datoreze sumele respective, până le plătește integral.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire girant kikitam kikitam sunt girant la un credit in anul 2003pentru un credit contractat de la [banca X] . se pare ca titulara creditului nu a achitat acest credit ,drept pentru care ... (vezi toată discuția)
Buna seara, sora mea a facut un credit la cec bank in valoare ... Alex199018 Alex199018 Buna seara, sora mea a facut un credit la cec bank in valoare de 30000lei eu fiind girant, a platit o parte din rate iar la un moment dat nu a mai platit, in ... (vezi toată discuția)
Poprirea pe salariu COSEREASORIN COSEREASORIN Buna seara, in anul 2008 am avut o poprire pe salariu figurind ca girant al unui fost coleg ce mi-a falsificat semnatura si s-a folosit de o copie de pe ... (vezi toată discuția)