avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 614 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... POPRIREA PE SALARIU
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

POPRIREA PE SALARIU

Buna seara, in anul 2008 am avut o poprire pe salariu figurind ca girant al unui fost coleg ce mi-a falsificat semnatura si s-a folosit de o copie de pe buletinul de identitate obtinuta de la serviciul de atunci pentru a ridica de la o firma diverse produse cu credit de la o BANCA;executorul bancar de atunci mi-a comunicat suma, am avut poprirea pe fluturasii de salariu,pina cind, la mesajul trimis de EXECUTOR la serviciul din momentul respectiv DE OPRIRE A POPRIRII ,nu mi s-au mai oprit bani.
Acum 2(doua ) luni au inceput sa ma pistoneze cei de la APS ca as mai avea de plata o suma;mentionez ca le-am furnizat celor de la APS adresa TITULARULUI CREDITULUI, le-am trimis si CEREREA DE INCETARE A POPRIRII trimisa de EXECUTORUL JUDECATORESC la servici dar TOT MA PISTONEAZA. Nu vreau sa mai platesc pentru altii si pentru greselile altora .
APSU-L spune ca s-a transferat sau ca a fost rascumparata urmarirea, (parca cesionata) de la banca catre ei.Am fluturasii si cererea de oprire a popririi de le serviciul de contabilitate a firmei unde lucrez si nu as mai vrea o poprire.

MULTUMESC , daca se poate sa ma ajute cineva.X-(X-(X-(
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:05, 24 Noiembrie 2014
Deocamdata nu ii luati in seama, nu aveti ce face altceva. Daca ajungeti la executare silita din nou, va trebui sa faceti contestatie la executare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita - poprire pe contul de salariu mai mult de 1/2 mary_123454 mary_123454 buna ziua am si eu o intrebare am mai multe executari pe numele meu si mi se opreste jumatate din salariu direct de la angajator.problema este ca mai imi ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am o nelamurire in privinta unei popriri la servici, ... DMDGr DMDGr Buna ziua! Am o nelamurire in privinta unei popriri la servici, daca doriti sa ma ajutati. Am primit la angajator 2 popriri, una mai veche care am avut-o si ... (vezi toată discuția)
Poprire ContSters407779 ContSters407779 Buna ziua In urma cu 4ani am solocitat un credit unui CAR local pe care nu l-am putut achita.a urmat o poprire la unul dintre giranti care a fost achitata in ... (vezi toată discuția)