avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 656 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Poprire
Discuție deschisă în Executare silită

Poprire

Buna ziua
In urma cu 4ani am solocitat un credit unui CAR local pe care nu l-am putut achita.a urmat o poprire la unul dintre giranti care a fost achitata in luna decembrie 2015.dupa 8 luni atat girantul cat sc la care lucrez au primit o noua infiintare de poprire pt acelasi contract.mentionez ca suma imprumutata a fost de 6500 d lei din care s-au achitat catre CAR 1500 lei ,prima poprire a fost de 8148lei cu toate taxele de executare ,iar noua poprire este de 3328 de lei. Am depus o contestatie pt poprirea nou infiintata in termenul legal de 15 zile de la primirea acesteia.sc la care lucrez vireaza in contul bej 1/3 din salariu iar casa de pensii vireaza (din contul girantului)in contul CAR 1/3 din venitul acestuia.
De asemenea am cerut executorului lamuriri in vederea infiintarii actualei popriri ... Am fost trimisa catre CAR sa cer lamuriri....iar acestia m-au trimis inapoi la executor care mi-a raspuns....:"la CAR sunt alte legi.pot sa iti faca popriri cat considera ei iar suma asta este dobanda la credit" ...la infiintarea popririi nu se calculeaza si dobanda viitoare pana la achitare? In prima poprire se specifica ca suma de 8148 lei reprezinta credit +dobanda pana la achitare.
Se pot face 2popriri(eu+girant) in acelasi timp pentru acelasi contract?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: smeagull , utilizator 14:16, 13 Octombrie 2016
Contestatia aceea in 15 zile ati depus-o la instanta?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abuz executor judecatoresc cretzulina_ cretzulina_ Buna seara, Acum aproape 6 luni am primit o scrisoare prin care eram anuntata ca un anume executor judecatoresc a primit dosarul meu pentru executare. L-am ... (vezi toată discuția)
Executare silita turelu turelu Bună seara. Am o problemă la care vă rog să mă ajutaţi. Sunt executat silit printr-o hotărâre judecătorească de către un BEJ pentru suma de 11.754 ... (vezi toată discuția)
Bej someaza cu actualizare poprire finalizata de mult timp si infiintare alta noua Notsure Notsure Actualizare poprire. Am urmatoarea situate. O poprire ce a fost incheiata, achitata, anul trecut in vara, Caz inchis. Primesc de LA bej o instiintare ca a ... (vezi toată discuția)