sunt girant la un credit in anul 2003pentru un credit contractat de la [banca X] . se pare ca titulara creditului nu a achitat acest credit ,drept pentru care zilele trecute mi s-a facut poprire pe contul de salariu de la [ banca Y] si mi s-a luat din cont suma de 3807.51 ron ,adica toata suma investita cu formula executorie si in plus ,s- au instituit popriri la foarte multe banci si ieri de la [ banca Z ]mi s-u mai blocat inca 3807 ron. Pentru .toate acestea nu am fost anuntata , mentionez ca nu am primit din 2003 pana in prezent nicio somatie ...ieri 02.11.2011 am mers la executorul bancar , de la care, desi am solicitat date concrete referitoare la debit si titlu executoriu nu am putut obtine nicio informatie .Mie mi se pare un abuz faptul ca mi s-au luat din cont toti banii ,intrucat pentru popriri aferente creditelor restante suma retinuta din cont nu trebuie sa depaseasca 1/3 din salariu , si toate acestea s-au intamplat, repet, fara sa primesc o instiintare , somatie, in decursul a 7 ani ...Executorul bancar a spus ca debitul este mai mare decat suma investita cu titlu executoriu , ca nu poate spune pe moment care este debitul, dar pana la recuperarea sumelor, toate conturile raman blocate . Si acest lucru mi se pare un abuz, drept pentru care va rog sa ma sfatuiti cum sa procedez in continuare , unde ma pot adresa . va multumesc, cristina
Credit restant:
albulescu
Buna seara,daca cineva are o datorie de 2-3000 ron la banca neplatita de un an,iar dupa un timp aceea persoana sa angajat,iar plata salariului sau i se poate ... (vezi toată discuția)