avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 649 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită poprire girant
Discuție deschisă în Executare silită

poprire girant

sunt girant la un credit in anul 2003pentru un credit contractat de la [banca X] . se pare ca titulara creditului nu a achitat acest credit ,drept pentru care zilele trecute mi s-a facut poprire pe contul de salariu de la [ banca Y] si mi s-a luat din cont suma de 3807.51 ron ,adica toata suma investita cu formula executorie si in plus ,s- au instituit popriri la foarte multe banci si ieri de la [ banca Z ]mi s-u mai blocat inca 3807 ron. Pentru .toate acestea nu am fost anuntata , mentionez ca nu am primit din 2003 pana in prezent nicio somatie ...ieri 02.11.2011 am mers la executorul bancar , de la care, desi am solicitat date concrete referitoare la debit si titlu executoriu nu am putut obtine nicio informatie .Mie mi se pare un abuz faptul ca mi s-au luat din cont toti banii ,intrucat pentru popriri aferente creditelor restante suma retinuta din cont nu trebuie sa depaseasca 1/3 din salariu , si toate acestea s-au intamplat, repet, fara sa primesc o instiintare , somatie, in decursul a 7 ani ...Executorul bancar a spus ca debitul este mai mare decat suma investita cu titlu executoriu , ca nu poate spune pe moment care este debitul, dar pana la recuperarea sumelor, toate conturile raman blocate . Si acest lucru mi se pare un abuz, drept pentru care va rog sa ma sfatuiti cum sa procedez in continuare , unde ma pot adresa . va multumesc, cristina
Ultima modificare: Joi, 3 Noiembrie 2011
gi-jane2, moderator

Alte discuții în legătură

Executare silita poprire pe salariu- cuantum legal Stian Stian Buna ziua.Doresc sa stiu in cazul unei executari silite sau a unei popriri pe salariu , cat la % mi se retrage din suma bagata de angajator?Se poate sa mi se ... (vezi toată discuția)
Credit restant: albulescu albulescu Buna seara,daca cineva are o datorie de 2-3000 ron la banca neplatita de un an,iar dupa un timp aceea persoana sa angajat,iar plata salariului sau i se poate ... (vezi toată discuția)
Am nevoie de un raspuns urgent! s_alice s_alice Tatalui meu i s-a facut proprire pe salar din cauza girari unui coleg....ii opresc lunar cate 380 ron lunar ( suma debitului este de 16000 ron) acesta ... (vezi toată discuția)