avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 504 soluții astăzi
Forum Activitate stefan_mail

Activitate stefan_mail

Multumesc frumos.O sa mai postez in continuare sa va spun cum decurge toata treaba.Sper sa se termine bine ca mai speriat decat in momentul asta n-am fost niciodata.
Aseara mi-au cerut numarul de telefon sa ma sune,sper sa ma citeze telefonic.Doresc sa mai stiu ceva...acum o luna mi-am scos cazierul pentru scoala de soferi.Incidentul de aseara o sa afecteze cu ceva scoala de soferi si examenul auto?
Buna ziua.aseara la un concert am fost prins de jandarmi cu 2 tigari de marijuana in buzunar.Mi-au luat declaratie,mi-au facut proces verbal si mi-au cerut nr de telefon sa ma contacteze sa merg la B.C.C.O. sector 4 pentru a da o declaratie.Vreau sa stiu ce se va intampla in continuare pentru ca sunt destul de speriat in legatura cu asta.Nu am nici un fel de antecedent,e prima abatere.Baietii de acolo mi-au spus ca o sa ma aleg cu o amenda penala.Vreau sa stiu daca e vreo posibilitate sa nu imi trimita acasa vreo instiintare pentru ca nu vreau sa ma cert cu parintii.Sau daca primesc acasa,as dori sa stiu ce anume scrie in ea,pentru ce motiv trebuie sa ma prezint,daca scrie ceva de genul "s-au gasit in buzunarul dumneavoastra 2 tigari" sau pur si simplu "trebuie sa va prezentati...".Astept raspuns si va multumesc anticipat!