avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 486 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... am fost prins de jandarmi cu 2 tigari de marijuana.
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

am fost prins de jandarmi cu 2 tigari de marijuana.

Buna ziua.aseara la un concert am fost prins de jandarmi cu 2 tigari de marijuana in buzunar.Mi-au luat declaratie,mi-au facut proces verbal si mi-au cerut nr de telefon sa ma contacteze sa merg la B.C.C.O. sector 4 pentru a da o declaratie.Vreau sa stiu ce se va intampla in continuare pentru ca sunt destul de speriat in legatura cu asta.Nu am nici un fel de antecedent,e prima abatere.Baietii de acolo mi-au spus ca o sa ma aleg cu o amenda penala.Vreau sa stiu daca e vreo posibilitate sa nu imi trimita acasa vreo instiintare pentru ca nu vreau sa ma cert cu parintii.Sau daca primesc acasa,as dori sa stiu ce anume scrie in ea,pentru ce motiv trebuie sa ma prezint,daca scrie ceva de genul "s-au gasit in buzunarul dumneavoastra 2 tigari" sau pur si simplu "trebuie sa va prezentati...".Astept raspuns si va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 15:35, 14 Noiembrie 2010
o sa fiti citat iar pe citatie va scrie ca sunteti chemat in calitate de invinuit si e posibil sa scrie si infractiunea pentru care sunteti cercetat.
oricum vi se va intocmi dosar penal si vi se va cere sa spuneti de unde le-ati cumparat,daca mai cunoasteti persoane care vand ...etc..
va orientati si dvs la fata locului cand veti fi chemat
Va poate cita si telefonic.
Va puteti angaja avocat pentru a va insoti cand veti da declaratia si acesta se poate interesa si cum sa faca sa nu afle parintii dvs.
Aseara mi-au cerut numarul de telefon sa ma sune,sper sa ma citeze telefonic.Doresc sa mai stiu ceva...acum o luna mi-am scos cazierul pentru scoala de soferi.Incidentul de aseara o sa afecteze cu ceva scoala de soferi si examenul auto?
In situatia in care veti obtine calificativele necesare absolvirii examenul auto,in baza actualului cazier ,nu veti intampina probleme
Multumesc frumos.O sa mai postez in continuare sa va spun cum decurge toata treaba.Sper sa se termine bine ca mai speriat decat in momentul asta n-am fost niciodata.

Alte discuții în legătură

Furt calificat!! tynna tynna ieri impreuna cu o prietena am mers intr-un hypermarket,vazand ca erau lucruri desfacute pe acolo am zis sa incercam si noi sa luam cate ceva!dupa ce ne-am ... (vezi toată discuția)
S-au gasit asupra mea 0.5 g de marijuana arlecchino arlecchino Buna ziua, as vrea si eu sa ma lamuresc cu niste chestii daca se poate... Am fost legitimat de politia locala si perchezirionat si s-a gasit asupra mea un ... (vezi toată discuția)
Posesie cannabis ifuckedup ifuckedup Buna ziua, Prietena mea a încurcat pachetul de tigari cu un pachet gol in care aveam intre 2.1 si 2.5 grame de cannabis, in 3 pachetele de staniol. Am fost ... (vezi toată discuția)