avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 490 soluții astăzi
Forum Activitate soleil_mt

Activitate soleil_mt

Răspuns la discuția Concediere
Nu merg sa ii solicit acea revocare deoarece nu vreau sa continui activitatea in aceasta firma. Consider ca aceasta comunicare nu a fost trimisa dcu motive bine intemeiate. Din cate am observat acea comunicare a dorit sa o anuleze pentru ca doreste ca eu sa imi dau demisia. Dar prefer sa plec prin concediere din aceasta firma pentru a putea beneficia de ajutor de somaj. Si motivul pentru care nu am semnat comunicarea respectiva este ca nu mi s-a parut destul de explicita (conform carui articol?) si am cerut reformularea ei.
Deci o sa merg in continuare la serviciu pana pe data de 03.12, zi in care ar trebui sa imi dea deczia de incetare a raporturilor de munca. Credeti ca este bine asa?
Multumesc.
Deci cel mai bine este sa merg in continuare la program pana pe data de 03.12.2010 si in acea zi sa ii solicit decizia de incetare a raporturilor de munca conform comunicarii transmise..

Multumesc tare mult.
Asta stiu, dar intrebarea mea este daca pot considera ca sunt in perioada de preaviz.
Multumesc
Discuție Concediere
Buna ziua,

Am si eu o nelamurire in ceea ce priveste concedierea.
Pe data de 15.11.2010 am primit o comunicare din partea Managerului General al societatii unde lucrez. care spune astfel: "Avand in vedere Hotararea Adunarii Generale a Actionarilor din data de 15.11.2010, cu privire la restructurarea postului de ... in cadrul societatii...., nu va putem oferi alt post vacant.
In consecinta activitatea dvs. in firma ..... inceteaza incepand cu data de 03.12.2010".
Aceasta comunicare mi s-a dat pentru a o semna, lucru ce nu l-am facut deoarece nu era specificat conform carui articol imiinceteaza contractul de munca.
Vazand aca nu am vrut sa semnez, mi-au trimis aceeasi comunicare prin posta.
Am primit picul si in momentul in care am mers sa ii spun sa imi modifice acea comunicare si sa specifice clar articolul din codul muncii, mi-a spus (verbal) sa nu o mai iau in considerare ca el o considera anulata. Dar faptul ca el a anulat aceasta comunicare reiese numai din taierea numarului de iesire din registrul de INTRARI/ IESIRI al societatii. Fara a-mi da ceva in scris sau sa imi ttrimita tot cu posta, la domiciliu. Din acel moment atmosfera este destul de tensionata la locul de munca, am solicitat o adeverinta de salariat pentru medicul de familie si mi s-a spus ca nu imi elibereaza nicio adeverinta.
Va rog sa ma ajutati cu un sfat, ce as putea face in aceasta situatie, deoarece efectiv nu stiu daca pe data de 03.12.2010 activitatea mea va inceta sau nu.
Va multumesc.