am primit un job in india, dar la ambasada s-a refuzat acordarea vizei, deoarece in contract nu se specifica clar venitul lunar.este posibil asa ceva???? stiam ca salarul este confidential, sau nu? va rog sa ma ajutati. va multumesc
Buna dimineata!
Va multumesc pentru raspuns. Ambasada nu a motivat nimic, doar ca i-a spus sa vorbeasca la autoritatile din orasul sau natal, iar acolo i-au spus ca ei nu elibereaza asa ceva. Mi se pare ciudat faptul ca, o prietena s-a casatorit cu un cetatean strain pe teritoriul Romaniei, iar el a facut cererea la ambasada lui si i-a fost eliberata de acolo. Oare sa fie problema ca cetateanul indian sa nu fie rezident in Romania? Avocat am lua, numai ca eu sunt din provincie (Cluj) si nu cunosc pe nimeni in Bucuresti, dar nici nu cred ca cineva de aici merge pana acolo. Ii drept, ca nici nu m-am interesat inca :D
Va doresc o zi buna!
buna ziua,
sunt cetatean roman si as dori sa ma casatoresc cu un cetatean indian. Singura noastra problema (deocamdata) este affidavit-ul. Suntem trimisi de la Haia la Caifa si nu ni se spune nimic. De la Ambasada Indiei ni s-a spus ca trebuie sa luam acel document din India, acolo ni se spune ca trebuie luat de aici. Va rog sa ne spuenti cum sa procedam, dat fiind faptul ca dorim sa incheiem casatoria pe teritoriul Romaniei prima data.