avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 597 soluții astăzi
Forum Activitate andrei85

Activitate andrei85

am si eu o problema ceva de genul , eu am terminat facultatea la zi 5 ani.... si am incercat sa -mi gasesc de munca...dupa vreo 2 luni negasindu -mi de munca m-am dus sa incerc sa iau un somaj......termenul expirase....mi-au zis ca trebuia sa vin mai repede....mai pot lua somaj ? , ce ar trebui sa fac ? eu inca nu mi-am gasit de munca de asta vara din iulie cand am terminat eu.....adik mai pot spera la somaj vreodata ?
Răspuns la discuția Hai sa jucam fazan :)
itinerariu;)
italofon
ok multumesc mult , dar sfatul tau care ar fi sa platesc amenda de 2 mil sau sa fac contestatie ?!
refuleaza
deci pana la urma , depun aceasta contestatie la judecatorie....in cate zile se judeca , voi fi instiintat ? se poate judeca si in lipsa ?, cam cat dureaza pana se stabileste daca PV e valabil sau e nul....se poate mari si mai mult amenda de la 2 mil ? ca va dati seama ca nebunii astia ce pot face....!!! in timpul acesta ei ma pot obliga sa la platesc daune ceva ca ii chem prin aceasta contestatie in instantza ? adik mai pot scoate bani din buzunar aiurea ? va multumesc....
Buna ziua,

Incercati sa vedeti daca puteti descifra clar articolul pentru care ati fost sanctionat.
Totodata, vi s-a dat dreptul de a a plati 1/2 din amenda in termen de 48 de ore ?

s-a intins cerneala aia pe hartie :)) e greu de descifrat

nu stiu daca am avut dreptul achitarii 1/2 din amenda....dar eu nu vreau sa platesc deloc ca nu am bani...si eu nu am fost vinovat ...pe mine nu m -a prins nimeni in curtea scolii jucand fotbal....prietenii imi sunt martori...pe mine m-a luat de mana inafara curtii scolii unde eu nu am tulburat nici o liniste ....pur si simplu i-am zis unui coleg ''lasa-l ma sa vorbeasca singur'' si agentul si-a luat foc:P

in ziua de 06 -11- 2010 ora 14:30 a avut loc plangerea acelui locuitor , ora care e trecuta si pe PV !
in ziua de 06 -11- 2010 ora 14:30 locul x(orasul unde stau ) au fost savarsite urmatoarele :
Subsemnatul ....Andrei a fost depistat in incinta scolii x (nr . scolii ) (aici nu mai inteleg ce scrie pe proces) X-(................................................tulburarea.............si linistii publice .

Faptele comise sunt prevazute in art 2 sau 3 (nu inteleg exact ) ... al. 23,36 din ....61/1991 , sanctionate de art.3....din 61/1991 amenda de la 2 -5 mil.lei vechi pana la 15 mil .lei vechi

Stabilesc Amenda 2 mil lei vechi plus nustiu ce ....nu mai inteleg ce scrie .

Mentiuni ale contravenientului : Nu este deacord cu cele mentionate
SEmanturile agentului constatator si semnatura mea in dreapta precum ca am luat la cunostintza
Sub linie este instiintarea de plata :
Amenda se achita la centrele special amenajate ale dir. taxe si impozite ale primariilor , cupa care chitanta si copia pv vor fi re...se (nu inteleg ca e semnatura agentului ) in termen de 15 Zile de la comunicare unitatii emitente . in caz de neplata a obligatiilor se trece la executarea silita .
SEemnatura Agent Constatator si semnatura mea ca am primit copia PV si instiintarea de plata ( contravenient )
.........................................................................................................................................
Acum sa va spun cum s a intamplat si va rog sa ma ajutati :
in acea zi cineva a sunat la Politie (un cetatean din blocurile de langa terenul de sport a acelei scoli ) , a venit o masina de politie a intrat pe teren cu masina de politie cu toate ca la intrare scria clar ''interzisa intrarea cu autovehicule '' au coborat 2 agenti , ne-au rugat sa iesim afara de pe teren , nu am avut nici o discutie cu vreounu din ei subliniez asta....erau vreo 15 baieti acolo , am iesit toti afara de pe teren , la iesirea din curtea scolii mai exact pe trotuarexact in fata portii Scolii nr X i-am zis unui baiat ''lasa -l ma nu-l mai baga in seama '' agentul mi-a zis ca eu vin cu el la Sectie....s-a facut liniste , politistul m-a luat de o mana ...eu mi am cerut scuze de vreo 3 ori a zis ca nu le accepta m am urcat frumos in masina si m-am dus cu ei la sectie....acolo mi-au intocmit acest PV....din cei 2 unul a plecat si i-a zis acestuia din urma ''distractie placuta :) '' :sorry:

nu stiu cum sa procedez....nu as vrea sa platesc cele 2 mil . ca nu am de unde....as vrea sa depun o contestatie....trebuie sa ma descurc singur caci bani nu am pt avocat...singura sursa este internetul unde ma pot documenta....intrebarea mea este: Mai trebuie sa primesc ceva prin posta sau ma pot duce deja sa fac aceasta contestatie ?!