avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 846 soluții astăzi
Forum Activitate mihaibobei

Activitate mihaibobei

multumesc pentu raspunsuri !
in contract nu este stipulat nicaieri despre pierderea cheilor masinii , cat despe ce spuneti dumneavostra in legatura cu faptul ca ar fi trebuit sa cumpar si alte riscuri , sincer ar fi trebuit sa facem o lista serioasa cu ce am vrea noi sa fim despagubiti , insa nici un moment nu mi-a trecut prin cap ca firma de asigurari nu vrea sa despagubesca pierderea cheilor , plus de asta , data as fi fost informat ca exista posibilitatea de a asigura masina pentru mai multe riscuri , cu siguranta as fi ales acest risc.
am facut de trei ori polita casco la firme diferite , la nici una un am intalnit ce scrii tu , firma x acorda despagubiri in baza prezentelor conditii:

- furtul autovehicului,al unor parti componente ale acestuia sau piese ale acestuia .
- pagubele de orice fel produse autovehicului ca urmare a furtului sau a tentativei de furt ..

in acest contract nu scrie nimic despre pierderi , multumesc pentru atentie .
am pierdut una din cheile autoturismului, beneficiez de o asigurare de tip CASCO , am depus toate cele necesare inceperii dosarului , dupa doua zile am primit raspuns ca pierderea cheii nu se despagubeste , insa ei din bun simt fata de mine imi platesc o cheie ( fara telecomanda ) , nu m-ar deranja prea mult varianta asta daca nu as fi pierdut cheile in zona in care locuiesc ,drept urmare trebuie sa schimb butucii de la usi , contactul , alarma . in contract nu se stipuleaza nimic despre aceasta problema , nici la despagubiri insa nici la excluderi , va rog sa ma ajutati cu un sfat . multumesc .