hotararea de condamnare care s-a dat de la inceput (fond) ,a ramas aceiasi pana la sfarsit, adica pana la Iccj. Deci cer informatii despre o revizuire a unei hotarari definitive ....sunt sanse de a fi acceptata?
buna seara!! ce sanse sunt pentru acceptarea cererii de revizure a unei hotarari judecatoresti definitive?Am consultat 3 avocati si am primit 3 pareri diferite...Sotul meu a primit 3 pedepse,astfel:
- 6 ani pentru participare inproprie la introducerea in tara de droguri de risc
-2 pentru trafic de droguri
- si 2 ani pentru participare la savarsirea unei infractiuni,dupa ce a fost achitat de constituirea unui grup infractional
Toate astea s-au contopit ,a ramas cu cei 6 ani si s-a mai adaugat un spor de 6 luni. Insa tin sa mentionez dupa ce au contopit cele 3 fapte el a fost achitat de trafic de droguri ,justificandu-se ca nu a existat acel trafic ,nu sunt probe
dosarul este foarte greu si plin de lucruri care se contrazic...iar dovezi diferite cu privire la dosar in urma consultarii avocatilor sunt,insa nu stiu dc aceste dovezi vor reprezenta un motiv intemeiat pt a putea redeschide dosarul...Imi este frica ca voi da bani degeaba avocatilor , cand pot acesti bani sa-i dau sotului pentru pachete..Au sanse aceste dosare cu trefic de droguri sa fie reanchetate??
Va multumesc!!!si va rog sa imi raspunde-ti inainte de a lua o decizie nefavorabila....