avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 924 soluții astăzi
Forum Activitate ciridava

Activitate ciridava

Răspuns la discuția divort
multumesc mult...eu incerc sa vad ce pot face...multumesc mult pt ajutor.
Va doresc o seara cat mai placuta!
am luat legatura cu el si stie cand e procesul dar nu poate veni ca are mult de lucru si i_am zis sa faca o declaratie acolo ca e de acord dar a zis ca nu poate pleca de la munca deloc...chiar nu stiu ce sa fac....nici timp nu mai e pana la proces...in 19...
Va multumesc mult...nu stiu ce o sa fac...mai ales ca citatiile le-a luat o vecina fara sa stie ca trebuia sa le semnam personal....el oricum nu era dar macar nu aparea o alta semnatura...va multumesc inca o data.

Oare daca nu o sa mentionez ca e in strainatate ci doar ca a plecat de acasa si nu stiu unde nu e mai usor?
am uitat sa mentionez ca nu am avocat din cauza problemelor financiare...sunt in somaj
Discuție divort
Buna ziua!Am si eu o nelamurire sper sa ma ajute un avocat....Am bagat la divort si saptamana aceasta am prima infatisare...am 3 ani de casatorie,nu am avut copii nici partaj dar problema e ca sotul este plecat in strainatate si nu o sa se prezinte la proces,a parasit domiciliul la inceputul anului prin luna februarie.Amandoi am hotarat sa divortam dar el a plecat si am depus doar eu cererea la judecatorie....Se poate sa ne divorteze in cazul in care el "paratul" nu se prezinta???Astept cu nerabdare un raspuns.Va multumesc