am luat legatura cu el si stie cand e procesul dar nu poate veni ca are mult de lucru si i_am zis sa faca o declaratie acolo ca e de acord dar a zis ca nu poate pleca de la munca deloc...chiar nu stiu ce sa fac....nici timp nu mai e pana la proces...in 19...
Va multumesc mult...nu stiu ce o sa fac...mai ales ca citatiile le-a luat o vecina fara sa stie ca trebuia sa le semnam personal....el oricum nu era dar macar nu aparea o alta semnatura...va multumesc inca o data.
Oare daca nu o sa mentionez ca e in strainatate ci doar ca a plecat de acasa si nu stiu unde nu e mai usor?
Buna ziua!Am si eu o nelamurire sper sa ma ajute un avocat....Am bagat la divort si saptamana aceasta am prima infatisare...am 3 ani de casatorie,nu am avut copii nici partaj dar problema e ca sotul este plecat in strainatate si nu o sa se prezinte la proces,a parasit domiciliul la inceputul anului prin luna februarie.Amandoi am hotarat sa divortam dar el a plecat si am depus doar eu cererea la judecatorie....Se poate sa ne divorteze in cazul in care el "paratul" nu se prezinta???Astept cu nerabdare un raspuns.Va multumesc