va salut
nu am nici un venit. adica 0
am doar aceasta masina ptr care platesc impozit
ma gandesc ca daca nu am sanse de castig mai mari de 50% poate ma mai rog de ia sa accepte si evit niste cheltuieli aiurea
multumesc
buna ziua,
mi-e teama ca o sa pierd tot si o sa raman in strada.
am divortat acum 10 ani,avem impreuna un copil si o garsoniera cumparata in timpul casatoriei din banii dati de mama mea in urma vanzarii unui apartament a acesteia.fosta mea sotie nu a contribuit cu nimic,nu avea nici serviciu,carte de munca,nimic.desi am insistat foarte mult sa-mi cresc singur copilul, acesta a ramas la ea,platesc pensia alimentara respectand legea,desi nu am nici un venit.
i-am oferit fostei mele sotii varianta unui partaj pe cale amiabila 50-50 din garsoniera.nu a fost de acord,spunandu-mi ca vrea tot.mi-am luat un avocat ,am strans toate actele care dovedesc ca mama mi-a data banii,inclusiv o chitanta de mana semnata de 2 martori care au fost de fata cand mi-a dat mama banii,inclusiv dovada cu cartea de munca ca eu aveam venituri in acea perioada.
intrebarile mele sunt
ce sanse am sa castig mai mult de 50%
pot evita taxa de timbru care e in valoare de vre-o 2500roni,am depus o adeverinta de la financiar ca nu am venituri da am o masina care valoreaza cam cat taxa:D
va multumesc