Prima infatisare nu a avut inca loc ... va fi in decembrie si nu stiu ce sa fac. Sunt convins ca sotia si-a gasit pe cineva acolo ............. Copilul cred ca e in conditii bune insa e greu sa stiu ca va avea un alt "tata" ............. Nu stiu ce sa fac ........
Va rog sa ma ajutati cu un sfat in urmatoarea problema. Sotia mea a plecat in strainatate cu copilul in varsta de 4 ani si jumatate anul trecut, in mai 2009. Bineinteles ca in perioada respectiva mi-am dat acordul pentru ca el sa o poata insoti. Dupa un an in care a ramas acolo pentru specializare, a prelungit perioada cu inca un an si intre timp relatia noastra s-a racit. Am ajuns sa depun o cerere de divort in care am specificat ca sunt de acord cu faptul ca ea poate pastra copilul. Acum ma intreb in ce masura va fi posibil sa organizam vizitele stiind ca ei sunt in belgia iar eu am ramas in romania .... As putea sa o oblig sa vina in tara cu copilul ? Cat de des ? Ce sanse as avea daca intre timp m-am razgandit si as vrea sa il tin eu in tara pe baiat ?