avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1080 soluții astăzi
Forum Activitate corina.ciobanu

Activitate corina.ciobanu

Răspuns la discuția Suspendare poprire
Va multumesc.Sper sa soluționez cat mai curând.
Buna ziua!In luna septembrie 2017 am primit o înștiințare de la un executor judecătoresc pt o datorie din 2012 neplătită către banca.In acea înștiințare executorul a dispus executarea silită prin înființarea unei popriri asupra drepturilor mele bănești.Incepand cu luna noiembrie inițial banca unde am cardul de salariu mi-a reținut suma de 380 lei(care nici in ziua de azi nu a ajuns in contul consemnat popririi),ulterior angajatorul a decis să trimită lunar banii in acel cont.In luna noiembrie am aflat ca sunt însărcinată,însă din 10 ianuarie ma aflu in concediu medical deoarece am sarcină cu risc maternal.Pe data de 07.02.2018 am mers să îmi încasez banii pe concediu de la birou,si spre dezamăgirea mea am primit pe 16 zile de concediu suma de doar 741 de lei.Din acea suma angajatorul mi-a reținut în continuare suma de 325 de lei destinata popririi.Mi se pare inuman,mai ales ca mai am un copil de 5 ani in grija,cum sa supravietuiesti cu suma de 416 lei?Am sunat la biroul executorului si i-am spus situatia in care ma aflu si mi-a explicat că angajatorul trebuie sa trimita către ei o adresa in care sa solicite suspendarea executării silite din motive de sănătate.Angajatorul a refuzat să facă lucrul asta,a spus că nu este de datoria lui sa trimita cererea,ci a mea,ca e problema mea.Intrebarea mea este ce pot face in cazul asta,cum imi pot rezolva singura problema?Cum ar trebui să arate cererea aceea?Va trebui să atașez si documente medicale care să ateste starea mea fiziologică?Va multumesc din suflet si astept un raspuns.
Va multumesc pentru raspuns.
Buna dimineata,
Ma numesc Florentina Ciobanu,am terminat facultatea in iulie 2010 si m-am gandit sa ma inscriu in cadrul ANOFM Dambovita pt a primi indemnizatie de somaj,si pt a-mi gasi un loc de munca.La sfarsitul lunii august 2010 am mers la agentie sa-mi depun dosarul,iar dupa 1 septembrie trebuia sa merg la vizat.Nu am stiut ca trebuia sa fiu acolo la inceputul lunii si am ajuns pe 30.Doamna de acolo mi-a spus ca au expirat adeverintele si ca trebuie sa imi refac dosarul.Am refacut dosarul si am mers la viza pe 4 octombrie si pe 4 noiembrie.Acum sunt programata pe 22.Astazi am primit 230 lei pt luna octombrie.Intrebarea mea este: pe luna noiembrie cand o sa primesc banii? :sorry:
Si daca am fost pe 4 noiembrie la vizat de ce trebuie sa merg si pe 22?
Astept raspuns.Va multumesc