avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 646 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Data primirii urmatoarei indemnizatii de somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Data primirii urmatoarei indemnizatii de somaj

Buna dimineata,
Ma numesc Florentina Ciobanu,am terminat facultatea in iulie 2010 si m-am gandit sa ma inscriu in cadrul ANOFM Dambovita pt a primi indemnizatie de somaj,si pt a-mi gasi un loc de munca.La sfarsitul lunii august 2010 am mers la agentie sa-mi depun dosarul,iar dupa 1 septembrie trebuia sa merg la vizat.Nu am stiut ca trebuia sa fiu acolo la inceputul lunii si am ajuns pe 30.Doamna de acolo mi-a spus ca au expirat adeverintele si ca trebuie sa imi refac dosarul.Am refacut dosarul si am mers la viza pe 4 octombrie si pe 4 noiembrie.Acum sunt programata pe 22.Astazi am primit 230 lei pt luna octombrie.Intrebarea mea este: pe luna noiembrie cand o sa primesc banii? :sorry:
Si daca am fost pe 4 noiembrie la vizat de ce trebuie sa merg si pe 22?
Astept raspuns.Va multumesc
Ultima modificare: Joi, 18 Noiembrie 2010
corina.ciobanu, utilizator
Cel mai recent răspuns: corina.ciobanu , utilizator 09:43, 19 Noiembrie 2010
1. Data prezentarii la viza o stabileste AJOFM asa ca nu trebuie sa va dea de gandit schimbarea datei.
2. Indemnizatia de somaj pe luna noiembrie o primiti in decembrie, prin posta, la data cand v-a adus-o si pana acum.
Va multumesc pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prima plata a indemnizatiei de somaj nirdoc nirdoc Va rog frumos un raspuns legat de urmatoarea speta: -in 13 decembrie 2010 AJOFM mi-a preluat dosarul in vederea acordarii indemnizatiei de somaj; ... (vezi toată discuția)
Somaj, prima incadrare absolventi medicina2009 anna-maria suciu anna-maria suciu buna seara!am si eu o nelamurire si asi vrea daca se poate sa-mi raspunde-ti,va rog!am terminat facultatea de medicina, promotia 2009 in iasi, in ... (vezi toată discuția)
Procedura ridicare dosar somaj gabrielle_24 gabrielle_24 Buna ziua, Ma confrunt si eu cu urmatoarea situatie. Pe 29 noiembrie am depus dosajul de somaj si maine, adica pe 15 dec ar trebui sa ma duc sa pun prima ... (vezi toată discuția)