avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 924 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... somaj, prima incadrare absolventi medicina2009
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

somaj, prima incadrare absolventi medicina2009

buna seara!am si eu o nelamurire si asi vrea daca se poate sa-mi raspunde-ti,va rog!am terminat facultatea de medicina, promotia 2009 in iasi, in octombrie am depus primul dosar pentru somaj la AJOFM Falticeni, jud.SUCEAVA,urmand ca in decembrie sa-l depun pe al doilea, care nu mi-a mai fost primit.Mentionez ca am sustinut ex.de rezidentiat in noiembrie,l-am luat,iar de la 1ianuarie 2010 o sa fiu angajata la un spital.Intrebarea mea este daca beneficiez de indemnizatie de somaj pentru luna decembrie,iar apoi de prima incadrare (sunt din falticeni,iar rezidentialul il voi efectua in iasi)?tuturor colegilor mei din alte judete:iasi,botosani,bacau,neamt, le-a fost primit si cel de-al doilea dosar si li s-a spus ca benteficiaza de aceste drepturi.va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 16:01, 17 Decembrie 2009
Buna seara.Bineinteles ca veti primi.Ajutorul de somaj se acorda pana la data cand sunteti angajata.Succes in profesie si nu uitati de juramantul depus.
va multumesc f mult pentru raspuns.urmatorul pas este sa merg la ajofm falticeni si sa-mi depun al doilea dosar?dar daca ma izbesc de un nou raspuns,la
cine sa ma adresez?va multumesc anticipat
Mergeti la AJOFM Suceava la seful institutiei sau la compartimentul juridic.
buna ziua!nu am rezolvat nimic,din pacate!am merrs la d-na jurista din Suceava care mi-a spus o gramada de legi,din care dupa cunostintele mele am inteles ca asi avea drepyul la macar o prima de incadrare,dar dupa dumneaei nu am dreptul nici la somaj pe luna decembrie,nici la prima de incadrare cu toate ca marea majoritae a judetelor din Moldova acorda colegilor mei acest drept.Mentionez ca am ordinul ministerului sanatatii,in care imi este specificat clar ca rezidentiatul,per.de stagii incepe la 1 ianuarie 2010,data la care mi se va incheia si contractul de munca!VA ROG LAMURITI-MA SI PE MINE !MA MULTUMESC.

Alte discuții în legătură

Absolventii din acest an al universitatilor de medicina si farmacie nu pot beneficia de somaj? madalina_petrut madalina_petrut M-ar interesa si pe mine daca este adevarat faptul ca absolventii din acest an al universitatilor de medicina si farmacie, care au promovat examenul de ... (vezi toată discuția)
Somaj xtrim xtrim Am terminat medicina acum la sfarsitul lui septembrie. La agentia de somaj mi s-a explicat ca nu mi se accepta decat un dosar pe 60 de zile, iar la urmatorul ... (vezi toată discuția)
Prima de instalare-art.75 din legea 76/2002 pusacostescu pusacostescu Am terminat medicina in septembrie 2012,sustinerea examenului de rezidentiat a fost in 25 noiembrie 2012.In urma promovarii examenului am contract individual ... (vezi toată discuția)