avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 831 soluții astăzi
Forum Activitate Cristiadina

Activitate Cristiadina

Răspuns la discuția Depunerea dosarului de divort!
multumesc!
Luni voi merge din nou la primarie si voi avea grija sa isi faca datoria!
Va multumesc inca o data!
Răspuns la discuția Depunerea dosarului de divort!
Va multumesc pentru raspuns!
Dar astazi am fost de 3 ori la primaria si acelasi raspuns mi s-a dat! Este defapt vorba despre o copie xerox a sentintei!
Mi s-a spus ca originalul mi se va da inapoi si doar aceea copie va ramane la ei.
Eu azi am avut la mine atat originalele cat si copii xerox a acestora.
Pentru mine faptul ca trebuie sa le trimit in Olanda este o chestiune foarte complicata, de lunga durata si extrem de dificila!
Buna ziua,

Am fost la primaria orasului de care apartin pentru a-mi spune de ce este nevoie pentru a putea depune actele de divort si mi s-a dat o hartie
Situatia in care ma aflu: m-am casatorit pe teritoriul romaniei cu un cetatian olandez, cand am divortat am facut acest lucru prima data in Olanda de unde am obtinut o sentinta de divort pe care am legalizat`o si am apostilat`o in Olanda.
Pe hartia care am primit`o de la primaria scria in felul urmator : actele necesare pt depunerea divortului sunt:
1. sentinta de divort pronunta in strainatatelegalizata si apostilata in Olanda
2. traducerea legalitaza si apostilata in romania a acesteai
3. copie dupa certificatul de nastere
4. certificatul de casatorie
5. copie dupa buletin
6. declaratie la notar din care sa reiese ca fiecare si-a mentinut numele.

M-am dus cu toate aceste acte, iar cand le-am prezentat mi s-a spus ca mai am nevoie de o copie dupa sentinta legalizata si apostilata in Olanda.
Intrebarea mea este : Pot sa legalizez si sa apostilez copia dupa sentinta data in Olanda in Romania?
Din moment ce eu detin originalul!
In hartia care mi s-a dat si care la nivel national nu reiese ca as avea nevoie de o astfel de copie! Mai ales de una legalizata si apostilata