avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 883 soluții astăzi
Forum Activitate viodana

Activitate viodana

Si ce obligatii am eu fata de aceste firme de recuperare atata timp cat eu personal nu am semnat nimic cu ei?Nu trebuie sa ma dea mai intai in judecata?Eu am motive temeinice pentru neplata acestor credite,iar cand i-am solicitat sa ma ajute a imi face o recolerare,m-am lovit de refuzul lor categoric.Creditele sant platite mai mult de trei sferturi si am considerat ca le-am dat destui bani pana acum.Oricum atunci cand le-am facut dobanzile care le practicau era pur si simplu camatarie pe fata,sa nu mai spunem de comisioane si costuri ascunse...Va rog ajutati-ma cu niste sfaturi legate de acest subiect.
Am patru credite de nevoi personale la banci,pe care din lips banilor nu le-am mai platit ratele de aproximativ 2 ani.Dupa mii de telefoane,amenintari,plicuri cu bara risie,cu bara neagra,etc am aflat ca mi-au vandut creditele la niste firme cu sediul in dubai,zanzibar,noua caledonie,etc.Acum iar s-au apucat de lucru manual...adica ma ameninta cu executari silite facute de catre banca.Intrebarea mea e ?:Ma pot executa fara actiune judecatoreasca?