avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Am patru credite neplatite de 2 ani
Discuție deschisă în Executare silită

Am patru credite neplatite de 2 ani

Am patru credite de nevoi personale la banci,pe care din lips banilor nu le-am mai platit ratele de aproximativ 2 ani.Dupa mii de telefoane,amenintari,plicuri cu bara risie,cu bara neagra,etc am aflat ca mi-au vandut creditele la niste firme cu sediul in dubai,zanzibar,noua caledonie,etc.Acum iar s-au apucat de lucru manual...adica ma ameninta cu executari silite facute de catre banca.Intrebarea mea e ?:Ma pot executa fara actiune judecatoreasca?
Cel mai recent răspuns: viodana , utilizator 20:43, 18 Noiembrie 2010
Creditorii,cu scopul legitim recuperare debit,au cesionat dreptul in favoarea firmelor de recuperare, care vor dispune desfasurarea procedurii de executare silita asupra bunurilor mobile/imobile/conturi bancare/drepturi salariale
Si ce obligatii am eu fata de aceste firme de recuperare atata timp cat eu personal nu am semnat nimic cu ei?Nu trebuie sa ma dea mai intai in judecata?Eu am motive temeinice pentru neplata acestor credite,iar cand i-am solicitat sa ma ajute a imi face o recolerare,m-am lovit de refuzul lor categoric.Creditele sant platite mai mult de trei sferturi si am considerat ca le-am dat destui bani pana acum.Oricum atunci cand le-am facut dobanzile care le practicau era pur si simplu camatarie pe fata,sa nu mai spunem de comisioane si costuri ascunse...Va rog ajutati-ma cu niste sfaturi legate de acest subiect.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita sofiac sofiac Buna seara Am facut in 2005 un credit de nevoi personale, am platit pana in 2009 cand am intrat in somaj si cum nu am reusit sa scad foarte mult rata cu banca ... (vezi toată discuția)
Consecinta neplata credit adelaide80 adelaide80 Buna ziua, As avea si eu o intrebare deoarece sunt intr-o situatie delicata : pe scurt in 2008 am facut un credit in val de 16.000 eur ptr ca sotul meu sa ... (vezi toată discuția)
Executare silita Mihaerla Mihaerla Buna ziua.In 2009 am facut un credit de 7000 lei la banca raiffaisen.Am platit ratele mai bine de jumatate de an dupa care nu am mai reusit sa ajung cu ratele ... (vezi toată discuția)