avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1800 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... consecinta neplata credit
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

consecinta neplata credit

Buna ziua,
As avea si eu o intrebare deoarece sunt intr-o situatie delicata :
pe scurt in 2008 am facut un credit in val de 16.000 eur ptr ca sotul meu sa isi plateasca datoriile acumulate (diversi camatari etc) pana in 2012 am tot platit ptr el (bineinteles intre timp am divortat el a plecat si eu am ramas cu copil +credit etc) pana in ian am reusit sa platesc (odata si 4000 euro) etc au mai ramas cca 8000 euro dar nu am reusit sa platesc intre timp recent a trebuit sa emigrez ca sa pot supravietui eu si copilasul meu . Ce pot sa patesc deoarece momentan nu am cum sa platesc ? Nu mai am nimic pe numele meu in tara si nici rude sunt doar eu si copilul meu, imi pot opri salariul din alta tara? (am fost sunata si amenintata ca daca voi veni in romania voi fi incarcerata si copilul meu va ajunge intr-un centru de plasament) sunt foarte speriata in momentul de fata . As aprecia orice raspuns va multumesc din suflet
Ultima modificare: Luni, 13 August 2012
adelaide80, utilizator
Cel mai recent răspuns: murgu veronica , utilizator 21:02, 15 August 2012
Schimbati-va numarul de telefon, sa nu va mai deranjeze si gata.
Nu , nu veti fi incarcerata nici in Romania , nici in alta parte pt ca nu platiti o datorie la banca, nu aveti de ce sa fiti speriata.


Ei pot doar sa va execute silit si sa va ia bunurile pe care le aveti pe numele dumneavoastra,atat.Nici vorba de inchisoare.
nu ai spus cine te ameninta cu telefoane ?nu cred ca angajat al bancii recurge la asemenea lucruri, in asemenea situatii banca apeleaza la firme de recuperare sau merg in instanta conform legii, faptul ca nu ai bunuri imobile in proprietate personala nu au cum sa te execute si nici sa te inchida, te-ai gandit cumva ca aceste amenintari pot veni din partea fostului sot ca sa te tortureze pshic ,stai linistita, asa cum doamna de mai sus a zis: prima chestie schimba nr. de telefon

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar imprumit la recup. Radu12 Radu12 Buna ziua, Am facut un imprumut la o banca ,pe care nu am reusit sa-l achit integral;a ramas o restanta de 8000 euro cu penalitati;la acest imprumut am pus ... (vezi toată discuția)
Executare silita - debitor fara bunuri ALTINGEAN ALTINGEAN am contractat in ultimii 3 ani , 2 credite de nevoi personale la banci diferite in urma cu 6 luni am ramas fara servici si ultimele luni nu am reusit sa-mi ... (vezi toată discuția)
Va rog sa ma ajutati! rodica gachi rodica gachi In luna septembrie 2007 am contractat un credit de la TBI . Banii i-am ridicat printr-un card emis de banca Transilvania pe baya unui cont deschis la ei. Am ... (vezi toată discuția)