am contractat in ultimii 3 ani , 2 credite de nevoi personale la banci diferite
in urma cu 6 luni am ramas fara servici si ultimele luni nu am reusit sa-mi platesc ratele . nu am somaj si nici o sursa de venit , nici bunuri personale .
tot acum cateva luni am infiintat o societate impreuna cu un asociat , urmand ca peste cateva luni el sa vina cu o suma de bani pentru a incepe activitatea , mentionez ca momentan firma nu are activitate .
m-au contactat de la banci , mi-au comunicat ca am fost pusa sub executare silita , si neavand ce sa execute , vor sa execute societatea , dar societatea nu este numai a mea , si nu a girat nimeni pt mine .
am 26 de ani si am fost amenintata ca voi urmarita toata viata , pana vor recupera debitul .
dupa spusele lor , imi este frica sa ma si casatoresc .
spuneti-mi va rog pana unde pot ajunge executorii , si cat de legale sunt amenintarile lor , vorbim despre banci nu de camatari sau recuperatori .
va multumesc
Daca nu ati garantat cu nimic creditele, bancile sunt creditori chirografari si dvs. sunteti tinuta sa garantati cu bunurile dvs. prezente si viitoare. Asta inseamna ca au dreptul sa va urmareasca "toata viata", pana se indestuleaza.
Bineinteles ca datoriile se si pot prescrie, dar ei pot sa nu lase sa se intample asta, ca au interes sa va execute.
dar amenintarea asupra societatii este intemeiata , au dreptul sa puna poprire pe conturile societatii , sau doar urmaresc evolutia profitului pentru a executa dividendele .