avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 794 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... lmposibilitatea de a mai achita creditul la banca
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

lmposibilitatea de a mai achita creditul la banca

Buna ziua,

Va rog sa ma lamuriti si pe mine intr-o problema.
Sunt somera din Dec 2015 si am un credit la banca din 2011si un descoperit de card de salariu de 3500 de lei transformat in credit deoarece nu au mai fost vrati bani in contul de salariu 3 luni consecutiv.Mentionez ca,creditul bancar este pentru nevoi personale fara girant si fara garantii decat salariul din 2011.Am primit notificare de la Directia de recuperare a creditelor precum ca am o intarziere la plata de 65 de zile si daca nr de zile de restanta depaseste 90 zile Asigurarea complexa atasata creditului meu inceteaza.Deci nu am inteles nimic ce cu asigurarea asta si ce se poate intampla pe mai departe avand in vedere ca eu tot somera sunt si tot nu am de unde sa achit deocamdata datoria catre banca?
Cel mai recent răspuns: IMicro Bucuresti , Consilier juridic 11:37, 6 Octombrie 2016
Țomeră sau nu, datoriile există în continuare. Dacă aveți bunuri, veți fi executată silit. dacă nu aveți, nu veți păți nimic.
Este un credit pt nevoi personale nu am girat cu nimic exista o lege care prevede executarea silita daca nu ai girat cu niciun bun?Daca este o lege imi puteti spune care este si din ce an este activa?
Vă înșelați. Ați garantat cu toate bunurile prezente și viitoare. Girul sau ipoteca conferă doar un drept de preferință la recuperarea creanțellor, față de altă creditori, nu conferă drept de executare. Dreptul de executare este conferit de gajul general al creditorului chirografar, pe care îl are orice creditor al dumneavoastră, pentru a vă executa orice bun pentru recuperarea datoriei pe care o aveți față de acel creditor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legal sau ilegal?- executare imobiliare credit negarantat imobiliar CBucuresti CBucuresti As dori sa aflu si eu parerea unui specialist referitor la un paragraf care se trimite in acele scrisori, de catre firmele de recuperare, si anume cel ... (vezi toată discuția)
Executare silita co-ipotecari Geanina Maria Geanina Maria Ce se intampla cu co-ipotecarii dupa executarea silita daca creanta nu este acoperita? Daca imprumutantul nu are alte bunuri sau salariu iar eu in contractul ... (vezi toată discuția)
Inscriere arhiva ContSters320906 ContSters320906 Buna ziua, am un credit bancar pe 10 ani si dupa 8 ani de plata am intarziat la plata ratelor fapr ptr. care banca a cesionat creanta la o firma de recuperere. ... (vezi toată discuția)