avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 691 soluții astăzi
Forum Activitate lukasspeu

Activitate lukasspeu

Răspuns la discuția carpatica nu despagubeste
pozele eu le.am facut cu telul..soferul a plecat mai departe in cursa sa duca incarcatura....da i s.a facut proces verbal si totul a fost facut ..ca la carte.. de catre poltie. polita lui, adica copie e la noi....
Răspuns la discuția carpatica nu despagubeste
si daca ala iese nevinovat trebuie sa dam bani innapoi nu???.....cn e prost s.o faca......
Masina tatalui meu a fost lovita de un tir. Soferul tirului dormea la volan si mergea cu autovehiculul cu permisul suspendat din cauza unui alt accident...1.politia a facut constatare, lui dosar penal noua polita lui de asigurare. 2 la 11 ore dupa producerea accidentului in sediul carpatica din localitate am deschis un dosar...dupa 2 saptamani au spus ca fara poze nu se poate rez. nim.am mers in CT am facut poze la tir. 3 carpatica au venit acasa si au socotit pagubele...au facut si ei poze si au dat drumul la dosar. 4 scuza ca nu poate sa ne despagubeasca ca nu au declaratie de la soferul vinovat k ne.a lovit.si ca dak tata semneaza la notar o hartie care sp asa. NOI VA DESPAGUBIM DAR IN CAZUL IN CARE JUDECATORIA IL DECLARA NEVINOVAT nE DATI BANI INAPOI. 5 nu am semnat si asteptam de 3 luni jumate o minune....Am mers la sucursala lor din Sibiu si mi.au zis ca lipseste de la dosar declaratia soferului vinovat scrisa binenteles k verbal a dat.o. ..E posibil asa cv??? vreau ce este de drept al meu. Va rog ajutati.ma cu un sfat...orice.....multumesc...masina tatalui meu un autopavilion apicol cu remorca cu tot cu stupi....