avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 953 soluții astăzi
Forum Activitate ValentinParvu

Activitate ValentinParvu

Bună ziua!

Proces câștigat cu ANAF și primesc în continuare somații cu titlu executoriu.
Am câștigat primul proces după care am mai primit 2 somații. Una pe care tot ei au anulat-o print-o decizie seaca și a alta la o luna după precedenta. Este incredibil!!!
La fiecare somație plătesc avocat pt a răspunde în instanță.
Chiar nu apare în sistemul ANAF faptul ca pe suma respectiva exista deja o decizie definitiva și irevocabila? Chiar nu le apare în sistem? Ma simt hartuit și luat peste picior de sistemul din România.
Chiar pot trimite somații la discreție?
Incredibil!
Răspuns la discuția Spatiul verde din jurul blocului
Buna ziua!
As dori sa stiu daca cineva poate sa ma ajute cu raspunsul la o intrebare. In cartierul unde locuiesc majoritatea blocurilor au spatiu verde ingradit (cum e si normal). Unele spatii sunt mai mari, altele mai mici, unele mai ingrijite, altele mai putin. Detinatorii de autoturisme, printre care si eu, parcam masinile in apropierea unuia dintre garduletele respective. Acest lucru a fost reclamat la politie de catre o doamna cu influenta care locuieste la parter, pe motiv ca acolo e spatiu verde al blocului, fapt pentru care acestia ne-au sfatuit, dupa lungi deliberari, sa parcam masinile cu jumatate de metru mai departe de gardul cu pricina (lucru care conteaza foarte mult deoarece nu mai ramane loc de nici o manevra, deci nu se mai poate parca). Intrebarea mea este: Exista vreo lege prin care se delimiteaza exact spatiul verde din jurul blocurilor, in mod exact (cati metri) astfel incat sa nu fie discutii ca e un metru, ca nu e un metru si asa mai departe? P.S. Precizez ca doamna are extindere (balcon) pe ambele parti ale blocului, acest lucru luand la randul lui din spatiul de langa bloc.
Va multumesc!