avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Bună ziua! Proces câștigat cu ANAF și primesc în ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Bună ziua! Proces câștigat cu ANAF și primesc în continuare ...

Bună ziua!

Proces câștigat cu ANAF și primesc în continuare somații cu titlu executoriu.
Am câștigat primul proces după care am mai primit 2 somații. Una pe care tot ei au anulat-o print-o decizie seaca și a alta la o luna după precedenta. Este incredibil!!!
La fiecare somație plătesc avocat pt a răspunde în instanță.
Chiar nu apare în sistemul ANAF faptul ca pe suma respectiva exista deja o decizie definitiva și irevocabila? Chiar nu le apare în sistem? Ma simt hartuit și luat peste picior de sistemul din România.
Chiar pot trimite somații la discreție?
Incredibil!

Alte discuții în legătură

Executare silita anaf fara decizie de impunere adrianadamian2009 adrianadamian2009 Am urmatoarea speta: ANAF a emis si transmis societatii noastre o somatie si un titlu executoriu pentru o suma nereal datorata. Am introdus la ... (vezi toată discuția)
Anulare forme de executare conelia anghel conelia anghel Anularea formelor de executare silita presupune si desfiintarea titlului executoriu - hotarare def. si irevoc. - (s-a solicitat prin contestarea executarii ... (vezi toată discuția)
Interpretarea art. 304 ind. 1 cod procedura civila; completarea hotararii; cai extraordinare de atac adrianadamian2009 adrianadamian2009 Reprezint o societate comerciala si am castigat fondul, la o instanta civila, privind o contestatie la executare contra ANAF. ANAF a facut recurs, dar eu nu ... (vezi toată discuția)