au fost mostenire pe numele meu si atunci tatal meu a fost tutore si le-a vandut,ele fiind inregistrate pe adresa mea ...nu au facut nici un act atunci si le-au vandut la negru,dar timp de atatia ani au fost platite de catre ei,iar acum avand peste 18 ani as vrea sa nu mai figureze una care a mai ramas pe adresa si sa ii platesc impozitul ...stiu ca nu avea nici un drept sa le vanda ca tutore dar n asta e ...multumesc pt raspuns!
buna ziua.acum multi ani au fost pe adresa mea inregistrate niste masini,doua mai exact.odata cu moartea bunicilor mei,unchii mei si tatal meu au vandut masinile fara sa faca un contract de vanzare-cumparare.impozitul pe masini atatia ani a fost platit de ai mei ca figurau inca pe adresa respectiva iar cumparatorii nu le au inregistrat pe numele lor ...au fost buni de plata si sincer desi una dintre masini s-a casat de catre unu dintre cumparatori cealalta inca e buna si se plateste impozitul la ea...eu vreau sa o radiez!dar acte nu am pe masina!vreau sa nu se mai plateasca impozitul pe masina ,de ce sa platesc impozitul la o masina pe care nu o folosesc?vre-o sugestie ceva daca nu am acte orginale sau copii?va multumesc!
buna ziua.acum 13 ani bunicii mei au murit unde toate propietatile au fost trecute pe numele fratelui meu si al meu,adica impartite in jumatate.atunci eram minori si tutore era tatal meu,care in acest 13 ani a cheltuit banii de pe jumatatea fratelui meu,acum ramand fara nici o mostenire.Intrebare:nu se poate pune conditii in donatii sau testament ca tutorele sa nu se atinga de bunuri,ci doar sa le administreze?nu as vrea ca istoria sa se repete.va multumesc!