Ma intereseaza daca este ilegal ,in ideea de a publica o carte,sa ma folosesc de niste imagini luate de pe internet.Tin sa mentionez ca ,aceasta carte nu mi-o doresc ptr publicul larg si nici spre vanzare ci doar intr-un tiraj limitat.Reprezinta acest lucru incalcarea legii?Un alt lucru pe care vreau sa il adaug suplimentar este ca publicatia va aparea printr-o editura cu un cod ISBN si un CIP deci dupa titlu ar putea fi gasita apoi pe internet ca si coperta,dar nu cu vanzare.Pot proceda asa sau nu?
Va multumesc anticipat ptr raspuns,
Cristina Titimeaua
Buna ziua,
Doresc sa colaborez cu o gradinita de cstat pentru predarea unui curs optional de limba engleza.Cum pot proceda ca munca prestata sa fie legala?Pot incheia un contract de colaborare intre mine si un reprezentat al comitetului de parinti?, deoarece acest curs este platit per copil din banii parintilor.Cum se procedeaza in acest fel eu nefiind nici pfa,nici societate,doar ca detin atestate si diplome pe aceasta specializare.Cum trebuie facut contractul de colaborare ca sa poata fii legal,si ce taxe trebuie sa platesc eu din acest contract statului.Poate reprezenta o alternativa in loc de plata unui impozit la stat ,ca acesti bani sa ii donez gradinitei si sa specific in acel contract.Astept un raspuns cu privire la ce modalitate pot aplica intr-o astfel de situatie.Multumesc!