avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 955 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Colaborare gradinita!
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Colaborare gradinita!

Buna ziua,
Doresc sa colaborez cu o gradinita de cstat pentru predarea unui curs optional de limba engleza.Cum pot proceda ca munca prestata sa fie legala?Pot incheia un contract de colaborare intre mine si un reprezentat al comitetului de parinti?, deoarece acest curs este platit per copil din banii parintilor.Cum se procedeaza in acest fel eu nefiind nici pfa,nici societate,doar ca detin atestate si diplome pe aceasta specializare.Cum trebuie facut contractul de colaborare ca sa poata fii legal,si ce taxe trebuie sa platesc eu din acest contract statului.Poate reprezenta o alternativa in loc de plata unui impozit la stat ,ca acesti bani sa ii donez gradinitei si sa specific in acel contract.Astept un raspuns cu privire la ce modalitate pot aplica intr-o astfel de situatie.Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cabinet de Avocat Todorese Doina , Avocat 15:02, 19 Noiembrie 2010
contract de colaborare sau conventie civila. trebuie sa fiti persoana fizica autorizata iar dupa ce aveti inregistrarea la finante respectiv CIF - ve ti plati 16% din venit la finante si 9,5 la casa de asigurari de sanatate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cine reprezinta gradinita intr-o conventie civila? ADINA IONITA ADINA IONITA Buna ziua M-am confruntata de curand cu o situatie si nu stiu de unde sa incep cautarile. Poate ma ajutati. Multumesc anticipat. Intrebarea e cine are ... (vezi toată discuția)
Cine reprezinta gradinita intr-o conventie civila? ADINA IONITA ADINA IONITA Buna ziua M-am confruntata de curand cu o situatie si nu stiu de unde sa incep cautarile. Poate ma ajutati. Multumesc anticipat. Intrebarea e cine are ... (vezi toată discuția)
Pfa - cursuri de limba engleza in gradinita Mihai_1975 Mihai_1975 Buna seara , Am infiintat un PFA cu profil : ,, sustinere cursuri de limba engleza\\". Urmeaza sa predau cursuri de limba engleza doua ore saptamanal la o ... (vezi toată discuția)