Cand am fost la politie si mi-au luat amprentele si m-au fotografiat mi-au spus sa revin marti 23.11.2010 la ora 9:00 la biroul furturi. Credeti ca ar trebui sa merg acolo cu un avocat sau stiti de ce sunt chemat acolo?
Buna ziua.
Am fost prins in flagrant de catre politie furand oglinzi auto impreuna cu un amic. Eu eram cel care statea de 6 iar el l-e lua de pe masina. Am fost dusi la sectie unde am recunoscut tot si ca urma sa le vindem prin intermediul internetului pentru suma de 150 lei. Era a doua oara cand am furat, celalalt furt fiind in urma cu aproximativ un an de unde am luat oglinzi de pe 4 masini. Am scris in declaratia data de mine acestea de mai sus si am si specificat ca eu am fost cel care le-a vandut prin intermediul unei firme de curierat rapid. Am mai specificat ca regret cele intamplate si ca nu am antecedente penale. Sunt o persoana cu studii superioare si lucrez.
Ce se va intampla in continuare? Credeti ca am sanse sa nu mi se intocmeasca dosar penal? Pot iesi din asta doar cu o amenda administrativa sau aici este vorba de o amenda penala? O sa se ajunga la un proces sau procurorul o sa decida ce se va intampla in continuare? Ce sfaturi imi puteti da?