Ma numesc Calin Florian, vin cu o intrebare la dumneavoastra.
In urma demolarii din 1979, primaria sectorului 5, are sa-mi retrocedeze o suprafata de 220 mp, eu avand act de vanzare-cumparare si cadastrul facut am solicitat de 2 ori in scris primariei terenul, iar raspunsul a fost ca pe terenul meu s-a construit un bloc. Cum pot sa intru in posesia terenului?
Va multumesc anticipat.
Avem martori, plangerile de la politie de cate ori ia batut , acte care atesta ca i`am dus la spital ori de cate ori au fost bolnavi si au avut nevoie de opratii , si in ultimile luni de viata mama a stat la mine. Va multumesc pentru raspuns
In 1991 parintii mei i`au facut fratelui act de vanzare cumparare cu intretinere pe 10 ani. In contract se specifica , ca ii intretine prin medicamente , hrana , imbracamite si ajutor in agricultura ... nu au respectat termenii. In toata aceasta perioada parintii au fos batuti de acest frate , parintii au facut reclamatii si la politie. De 6 luni mama a decedat la inmormantare nu a vrut sa participe cu nimic. Inainte de a muri mama fratele le`a cerut bani ca sa ii intretina. Noi fiind 3 frati , eu si celalalt frate am vrea sa ii doboram aces act tinand cont ca noi avem grija de tata si nu el . Putem sa ii doboram actul de care noi nu am stiut pana la moartea mamei si cat ar dura acest proces .