avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 887 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... doborarea actului de vanzare cumparare cu intretinere
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

doborarea actului de vanzare cumparare cu intretinere

In 1991 parintii mei i`au facut fratelui act de vanzare cumparare cu intretinere pe 10 ani. In contract se specifica , ca ii intretine prin medicamente , hrana , imbracamite si ajutor in agricultura ... nu au respectat termenii. In toata aceasta perioada parintii au fos batuti de acest frate , parintii au facut reclamatii si la politie. De 6 luni mama a decedat la inmormantare nu a vrut sa participe cu nimic. Inainte de a muri mama fratele le`a cerut bani ca sa ii intretina. Noi fiind 3 frati , eu si celalalt frate am vrea sa ii doboram aces act tinand cont ca noi avem grija de tata si nu el . Putem sa ii doboram actul de care noi nu am stiut pana la moartea mamei si cat ar dura acest proces .
Cel mai recent răspuns: Ana-Maria Dutescu , Avocat 12:17, 26 Noiembrie 2010
Parintele ramas in viata si fata de care obligatia de intretinere nu este indeplinita, de asemenea , se poate adresa instantei cerand rezolutiunea contractului.
Sa aiba martori si alte mijloace de proba .Procesul poate dura ceva timp, insa exista sanse.
Avem martori, plangerile de la politie de cate ori ia batut , acte care atesta ca i`am dus la spital ori de cate ori au fost bolnavi si au avut nevoie de opratii , si in ultimile luni de viata mama a stat la mine. Va multumesc pentru raspuns
Daca acel contract a fost facut in 1991 pe 10 ani, faceti si dvs. calculul...ma indoiesc ca aveti prea mari sanse...dar puteti incerca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara, părinți mei au facut un act de vânzare cumpărare ... Justiti Justiti Bună seara, părinți mei au facut un act de vânzare cumpărare cu clauza de întreținere si uzufruct la unul din frați deși noi suntem 7 frați.Dupa ... (vezi toată discuția)
Contract de intretinere Sandra Alexandra Sandra Alexandra Buna ziua ! Va rog sa ma ajutati si pe mine cu o nelamurire . Bunicul meu le-a facut parintilor mei contract de intretinere acum 11 ani au respectat contractu ... (vezi toată discuția)
Drept la mostenire mary222 mary222 am si eu o intrebare tatal meu a decedat a mai ramas mama iar acum am aflat ca parintii mei au intocmit cu fratele meu un contract de intretinere cu drept de ... (vezi toată discuția)