In 1991 parintii mei i`au facut fratelui act de vanzare cumparare cu intretinere pe 10 ani. In contract se specifica , ca ii intretine prin medicamente , hrana , imbracamite si ajutor in agricultura ... nu au respectat termenii. In toata aceasta perioada parintii au fos batuti de acest frate , parintii au facut reclamatii si la politie. De 6 luni mama a decedat la inmormantare nu a vrut sa participe cu nimic. Inainte de a muri mama fratele le`a cerut bani ca sa ii intretina. Noi fiind 3 frati , eu si celalalt frate am vrea sa ii doboram aces act tinand cont ca noi avem grija de tata si nu el . Putem sa ii doboram actul de care noi nu am stiut pana la moartea mamei si cat ar dura acest proces .
Parintele ramas in viata si fata de care obligatia de intretinere nu este indeplinita, de asemenea , se poate adresa instantei cerand rezolutiunea contractului.
Sa aiba martori si alte mijloace de proba .Procesul poate dura ceva timp, insa exista sanse.
Avem martori, plangerile de la politie de cate ori ia batut , acte care atesta ca i`am dus la spital ori de cate ori au fost bolnavi si au avut nevoie de opratii , si in ultimile luni de viata mama a stat la mine. Va multumesc pentru raspuns
Drept la mostenire
mary222
am si eu o intrebare tatal meu a decedat a mai ramas mama iar acum am aflat ca parintii mei au intocmit cu fratele meu un contract de intretinere cu drept de ... (vezi toată discuția)