avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 684 soluții astăzi
Forum Activitate GeorgAldea

Activitate GeorgAldea

Va multumesc pentru sfat, nici macar nu stiam ca in sentinta de divort s-a stabilit dupa vechiul salar, plata pensiei alimentare. Acum stiu ce am de facut, dar un singur lucru nu-mi este clar: eu am in Germania un contract de munca pe un an, fosta sotie poate sa ma declare la o anumita Institutie din RO ca eu am disparut, ca nu ma interesez de copil. Cum pot dovedi Organelor in Drept, faptul ca eu ma interesez de copil, in afara de faptul ca-i trimit lunar banii pt. pensie alimentara? Trebuie sa fac aici un Document cu Apostila? daca da unde sa-l trimit? Exista la TG. Mures Organizatia Protectia Copilului?, are aceasta Organizatie ceva cu cazul meu? va rog sa-mi raspunde-ti daca stiti. Va multumesc inca odata frumos, cu respect
Georg Aldea
Stimate Doamne, Stimati Domni,

din luna mai 2010 sunt divortat si am un baietel de 8 ani care a ramas cu fosta sotie in localitatea unde am trait pina pe data de 19.10.2010 in Romania. Eu am gasit pe data de 01.11.2010 loc de munca cu contract pe un an in Germania, si cistig
1.650 € lunar. Va rog sa-mi raspunde-ti cit trebuie lunar sa-i platesc fiului meu Pensia Alimentara?, in ce cont sa-i virez daca fosta sotie nu vrea sa-i primeasca, cum pot dovedi ca mi-am facut datoria de tata fata de fiul meu?
Fosta sotie, vrea neaparat sa-i schimbe si numele copilului meu in lipsa mea, insa eu nu vreau, nici daca as fi prezent. Este fiul meu si nu accept sa se numeasca altfel. Va rog sa-mi spune-ti daca ea poate face acest lucru in lipsa mea si fara acordul meu, semnatura mea.
Va multumesc si astept raspuns urgent, doar de la cineva care se cunoaste perfect cu Legea in Romania. Va rog raspuns cu § si Articol daca se poate.

Cu respect, Georg Aldea