Stiu ca pare si chiar si este ciudat insa NU o am,nu mi-a fost data.
De la inceputul activitatii am primit marfa,am depozitat-o si m-am ocupat singura de livrarea ei .Atributii pe care le-am avut fiind singura in departament.De-a lungul timpului am avut 2 colege,dar acum sint din nou singura si nu am nevoie de surprize neplacute acum la sfirsit.
Sincer ,de curind am aflat ce este acela un NIR si cind se intocmeste,spre rusinea mea..
Multe din produsele care apar pe aceste ultime NIR-uri au fost deja vindute,nu mai exista pe stoc.
Iar cu fisa postului e alta poveste....nu o am ,nu mi-a fost data.
Ce sfat imi dati? Legal pot refuza semnarea tuturor NIR-urilor aduse sau trebuie sa le verific pe baza inventarului existent astazi?
Apreciez ff mult un sfat documentat ...Multumesc.
Am o problema: mi-am dat demisia din functie si acum incerc sa-mi pazesc spatele.Concret ,sint sales manager si am in grija si un inventar,firma ocupindu-se cu distributia unor produse.Mi s-au adus spre semnare pe ultima suta de metri NIR-uri care dateaza de acum 5 luni si pina in prezent .Pot sa nu le mai semnez?Mi-e teama de facaturi acum la sfirsit ,mai ales ca la comisia de receptie nu e trecut niciun nume.Apare doar al meu.