avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 646 soluții astăzi
Forum Activitate sbalazs085

Activitate sbalazs085

Multumesc pentru raspuns, dar tot nu m-am lamurit.
Lichidatorul imi va comunica un numar de cont la careeu virez suma respectiva.
Eu m-am gandit ca inainte sa semnam un act prin care se vor clarifica conditiile.
Ca in afara de extrasul de cont nu o sa am alt act, astfel de unde pot sa fiu sigur ca suma respectiva va fi restituita in cazul in care nu eu castig la licitatie? Sau de unde stiu ca cei 10% in cazul in care castig va reprezenta o parte din valoarea imobilului?
Am o Intrebare.
Este vorba de un imobil scos la licitatie de o societate de insolventa. Am depus oferta pentru imobil iar acum urmeaza sa depun cei 10% din valoarea imobilului pentru a participa la licitatie. Problema mea este ca firma respectiva mi-a zis ca primesc un cont unde sa virez cei 10% si atat, nu semnam nici un act nimic.
Intrebarea mea este ca nu ar trebui sa dovedim prin act ca de fapt ce platesc eu la contul respectiv. Ma ingrijorez sa nu pierd banii respectivi.

Inca o intrebare, cei 10% se vor scade din pretul imobilului, sau reprezinta doar o taxa?

Va multumesc.

Citeste mai mult: www.avocatnet.ro/content/for...
Ce se intimpla daca un act juridic, o decizie a administatorul firmei contine urmatarea fraza: " Documentul se va depune in 5 yile calendaristice".
Am scris bine, in actul respectiv scrie "5 yile"(in loc de 5 zile). Aceasta regula se declara nul, sau cum se procedeaza, daca respectivul act este deja semnat?