avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 862 soluții astăzi
Forum Activitate banicaliliana14@yahoo.com

Activitate banicaliliana14@yahoo.com

In urma succesiuni facute in urma decesului tatalui meu , fratele a facut o declaratie de neacceptare a mostenirii, la fel si mama , in plus printr-un act de partaj voluntar a cedat si dreptul ei in favoarea mea, eu fiind declarata singura mostenitoare a bunurilor tatalui meu. Acum dupa 8 ani s-a razgandit fratele si mama si vor sa isi recupereze drepturile, amenintand ca o sa deschida actiune in instanta si o sa anuleze certificatul de mostenitor. Se poate legal ca dupa 8 ani sa faca asa ceva,( daca eu intre timp vindeam), mentionez ca mama locuieste si dispune de tot ce am eu prin certificatul de mostenitor,
Răspuns la discuția amenda rovigneta pe nedrept
Buna seara,nu am precizat daca aveam sau nu rovinieta pentru ca nu am circulat cu masina de la 01.11.2011 pana la 01.04.2012 deoarece nu aveam cauciucuri de iarna,deci nu eram inconstienta sa circul,mai detin un auto pe care l-am echipat de iarna si am circulat cu acela,dar nici cu ala nu am fost la Romanesti anul acesta.
Buna ziua,va cer sfatul cum pot ataca un PV ptr neplata rovignetei ,am primit acasa in data de 21.mai un PV in care mi se spune ca autovehicul categoria A cu nr.meu de inmatriculare a circulat in zona Romanesti la orele 01,22.va rog sa ma credeti ca nu am circulat cu auto in afara orasului Campina si mai putin la acea ora,nu imi explic ce a vazut agentul constatator si cum a ajuns la nr mele de inamtriculare nu stiu,am sunat la ei sa verifice bine pozele sa imi spuna ce marca este auto dar degeaba sa fac contestatie la tribunal,ptr ce trebuie sa pierdem noi atata timp si bani sa platim greselile altora,ce pot face,multumesc.