avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 894 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... In urma succesiuni facute in urma decesului tatalui ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

In urma succesiuni facute in urma decesului tatalui meu , fratele ...

In urma succesiuni facute in urma decesului tatalui meu , fratele a facut o declaratie de neacceptare a mostenirii, la fel si mama , in plus printr-un act de partaj voluntar a cedat si dreptul ei in favoarea mea, eu fiind declarata singura mostenitoare a bunurilor tatalui meu. Acum dupa 8 ani s-a razgandit fratele si mama si vor sa isi recupereze drepturile, amenintand ca o sa deschida actiune in instanta si o sa anuleze certificatul de mostenitor. Se poate legal ca dupa 8 ani sa faca asa ceva,( daca eu intre timp vindeam), mentionez ca mama locuieste si dispune de tot ce am eu prin certificatul de mostenitor,
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:29, 25 Septembrie 2021
Nu au nicio sansa .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie partaj voluntar mostenitor aioaneicezar aioaneicezar Buna ziua Incerc sa aflu un raspuns la o problema la care ma confrunt mai nou. Tatal meu a primit in mostenire casa parinteasca unde a copilarit. El, ... (vezi toată discuția)
Succesiune mihaela david mihaela david parintii mei au decedat.Am un singur frate.Dupa mama am facut succesiunea si am cedat partea mea fratelui meu.Dupa moartea mamei,care a decedat prima,tatal meu ... (vezi toată discuția)
Dezbatere succesiune dupa ambii parinti michelle2011 michelle2011 Buna ziua! Parintii mei au decedat, lasand in urma un apartament in care locuiesc eu acum. Fiecare a avut cate o casatorie anterioara, cu cate 2 copii din ... (vezi toată discuția)